ACCIDENT LA METROU: O femeie a căzut în fața metrouluiLuni dimineață, o femeie a căzut pe şinele metroului, la stația Politehnica, pe Magistrala 3. Circulaţia pe un fir al acestei magistrale a fost întreruptă aproximativ 40 de minute.

Tentativa de SUICID la metrou. CIRCULAȚIA ESTE BLOCATA
Tentativă de SUICID la metrou. CIRCULAȚIA ESTE BLOCATĂ

UPDATE: Circulaţia pe Magistrala 3 s-a reluat în condiţii normale în jurul orei 11.45, după ce a fost întreruptă pe un fir circa 40 de minute, după ce o femeie a căzut pe şinele metroului.

Victima este o femeie de aproximativ 55 ani, care a căzut pe calea de rulare a metroului la statia Politehnica, conform ISU București Ilfov. Femeia este constienta, nu are amputări în urma accidentului și a fost scoasa de sub metrou. Ea va fi transportată la Spitalul Universitar, a declarat, pentru B365.ro, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București Ilfov. 

La fața locului a intervenit Detașamentul Special de Salvatori și două echipaje SMURD.

Reprezentanții Metrorex au precizat, pentru B365.ro, că femeii i s-a făcut rău și a căzut în fața metroului la ora 11:05. Mecanicul trenului a reușit să frâneze la timp, pentru a nu o lovi. În urma acestui incident, trenurile de metrou de pe Magistrala 3 au circulat pe un singur fir, în pendulă, circa 40 de minute. 

Etichete: accident, femeie, metrou, politehnica, SMURD

0/4 COMENTARII
Seful
03 mar 12:14
+0
VOTURI
-0
Pai domnule, investitia asta e mult prea mare, ei nu repara fisurile si petele inundatiilor si vrei panouri de sticla securizata? Alea se introduc de obicei acolo unde este si un grad ridicat de sinucidere. La noi, la 5 evenimente de genul asta pe an, nu e o prioritate, pentru ca trenurile nu au intarzieri asa multe si lungi din cauza asta (ca doar nu o sa le introduca sa salveze vieti...e vorba despre bani)
Radu
03 mar 04:53
+0
VOTURI
-0
Nu am vazut asta decat in Franta, pe linia 14, care este complect automatizata. In Italia, Belgia, Olanda NU. Care sunt deci acele tari civilizate. Vor sa se omoare au alte posibilitati, nu sa innebuneasca oamenii care sunt la munca sau pe ceilalti calatori.
Catalin
02 mar 17:20
+0
VOTURI
-0
@Victor poti sa mai repeti chestia asta, este adevarata si sunt perfect de acord cu ea, dar in romania nu cred ca va face cineva asa ceva....mai avem mult timp pana cand vom ajunge la stadiul celor din alte tari!
Victor
02 mar 14:16
+0
VOTURI
-0
zic din nou...poate citeste cineva important..in tarile civilizate de-a lungul liniilor de metrou, în staţii sunt nişte ziduri de sticlă, prevăzute cu uşi glisante iar aceste usi se deschid numai in momentul in care trenul este complet oprit in statie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE