ACCIDENT la Therme Bucureşti. Un bărbat a fost operat de urgenţă după ce s-a tăiat în TOBOGANUn tânăr de 30 de ani a fost operat de urgenţă, joi, în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Capitală având o tăietură de şase centimetri lungime în talpă şi două ligamente rupte la piciorul drept. Tânărul susţine că incidentul a avut loc, marţi seara, la un tobogan din complexul de agrement Therme Bucureşti. Reprezentanţii complexului confirmă că a existat un incident şi spun că investighează ce s-a întâmplat.

Tobogan Therme Bucuresti
Tobogan Therme Bucureşti

Sebastian Găman a povestit că marţi seara a ales să-şi petreacă timpul liber în complexul de agrement „Therme Bucureşti".

M-am dat într-un tobogan de două persoane. La aterizare m-am lovit de marginea toboganului şi m-a tăiat pe picior. Am o tăietură de şase centimetri, până la os şi două ligamente rupte", povesteşte tânărul de 30 de ani, potrivit news.ro.

El a explicat că a ales să meargă la spital cu prietenii de familie cu care venise, deoarece sângera puternic şi s-a temut că ambulanţa va ajunge târziu.

Tânărul a fost operat, joi, în Spitalul de Urgenţă Universitar Militar Central şi în prezent se află în secţia de Ortopedie a Unităţii de Primiri Urgenţe.

Reprezentanţii complexului de agrement Therme Bucureşti au confirmat că a existat un incident.

În acest moment investigăm şi noi ce s-a întâmplat şi vom reveni cu mai multe detalii", au declarat reprezentanţii Therme.

Potrivit propriei descrieri de pe pagina de web, Therme este cel mai mare centru de wellnes, relaxare şi entertainment construit de la zero din Europa.

Etichete: barbat ranit therme, barbat taiat, Bucureşti, therme, therme bucuresti, tobogan, tobogan therme

0/1 COMENTARII
Cristian
25 Nov 12:52
+0
VOTURI
-0
subscriu, am aproape 40 ani si am fost victima unui accident la Therme in zona Galxy(topogane). Pe topoganul SKY River totul ok pana la bazinul final, unde am fos aruncat de jetul subacvatic in treptele de iesire, rezultat traumatism la bratul stang, cot, etc.
Reclamatie facuta online la ei si nimeni nu a catadicsit sa spuna macar SCUZE. Niste jeguri.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE