ACCIDENT lângă Bucureşti, pe DN1. Doi copii au fost răniţi, circulaţia- deviată printr-o benzinărieTraficul rutier a fost deviat pe DN1 București – Ploiești, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar. Doi copii au fost răniţi în urma accidentului.

ACCIDENT
ACCIDENT
Foto: click.ro

UPDATE 12.22: Doi copii au fost duşi la Spitalul Floreasca din Capitală după ce maşina în care se aflau, împreună cu alţi doi copii şi cu o femeie, s-a lovit de un autocar şi s-a răsturnat, duminică, pe DN1, în localitatea ilfoveană Baloteşti. Niciun pasager din autocar nu a fost rănit, iar cele cinci persoane aflate în autoturism au ieşit singure din maşină, a declarat pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile.

Accidentul s-a produs duminica dimineaţă pe DN1 Bucureşti-Ploieşti, pe raza comunei Baloteşti.

Conform Centrului Infotrafic, cele două benzi aferente sensului de mers către București au fost blocate circa două ore, iar circulația a fost deviată printr-o stație de distribuire a carburanţilor LukOil.

Etichete: accident, accident bucuresti lukoil

0/1 COMENTARII
Dani
19 Jun 18:14
+0
VOTURI
-0
Ziceți și de bicicliștii ce călăresc bicicletele pe trecerile de pietoni.Nu mai putem traversa în condiții de siguranță din cauza lor.Mai au puțin și dau peste pietoni.A vedea trecerea de pietoni de pe Bulevardul Ion Mihalache aferentă Pieței Victoriei.Să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe trecerile de pietoni.Pistele de biciclete trebuiau făcute pe carosabil la limita cu bordura sau cu acostamentul conform sensului de mers.Nu pe trotuare și pe trecerile de pietoni.Piste de biciclete pe trotuare și pe trecerile de pietoni cea mai mare cretinătate.Mai bine PMB folosea fondurile cu care au fost făcute așa-zisele piste de biciclete să mai modernizeze o serie de linii de tramvai cu tot cu peroane înguste lipsite de garduri protecție.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor,Bulevardul Corneliu Coposu,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,Strada Alexandru Șerbănescu etc etc.De zeci de ani de când există în istoria Bucureștiului pericolele astea publice puteau să se piardă până acum sute de vieți pe ele.Asta-i crimă față de populația Bucureștiului!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE