ACCIDENT MORTAL în Capitală, sâmbătă. O femeie a fost izbită puternic de o maşină. FOTOUn accident mortal a fost înregistrat astăzi în Sectorul 4 din Capitală, în apropiere de Orăşelul Copiilor. O femeie a fost izbită puternic de o maşină şi a MURIT pe loc. 

O femeie de aproape 70 de ani a MURIT, sâmbătă, la prânz, după ce a fost izbită puternic de un autoturism. 

Din primele cercetări, se pare că femeia a traversat strada, pe Şos. Olteniţei, în apropiere de Orăşelul Copiilor, prin loc nepermis, fiind lovită de un autoturism care circula regulamentar, a declarat pentru B365.ro Laura Snae de la Poliţia Capitalei.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, însă la sosirea acestuia femeia nu mai prezenta semne vitale, a menţionat pentru B365.ro Daniel Vasile de ISU Bucureşti. 

Poliţiştii sosiţi la faţa locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentului de pe Şos. Olteniţei. 

Martorii de la faţa locului susţin că femeia a fost lovită în plin de o maşină de intervenţie rapidă care circula pe contrasens, pe linia de tramvai. 

Etichete: accident, mortal sos oltenitei, Sectorul 4

0/2 COMENTARII
Corin
20 Oct 14:23
+0
VOTURI
-0
Așa poate să se întâmple oricând și cu pietonii ce așteaptă tramvaiele în stațiile prevăzute cu refugii înguste lipsite de garduri de protecție punându-și zilnic viețile în pericol.Nu suntem deloc în siguranță pe ele.Trebuie să ne menținem permanent echilibrul în îngrămădeală tot timpul cât așteptăm tramvaiul fără garduri de protecție.Și la sosirea respectivelor tramvaie în stație traficul pietonal e paralizat.Să nu mai zic de refugiul de pe Bulevardul Ion Mihalache de la intersecția cu Șoseaua Nicolae Titulescu.S-a lucrat în jurul lui 2012 la linia comună 24 42 45 46 dar refugiul cu pricina a rămas același refugiu îngust lipsit de gard de protecție,pericolul fiind astfel prelungit.Și populația capitalei nu face nimic să iasă în stradă să scăpăm definitiv de coșmarul refugiilor înguste lipsite de garduri de protecție.
Radu
18 Oct 05:57
+0
VOTURI
-0
pai astia de la firmele de paza numai asa circula...am inteles ca au un timp stabilit in care trebuie sa ajunga la "interventie", dar ar trebui sa circule cu mai multa bagare de seama.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE