ACCIDENT MORTAL, în Capitală. Un bărbat a fost spulberat de o maşină pe trecerea de pietoni. VIDEOUn bărbat care lucra la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală a fost accidentat mortal, vineri seară. Acesta traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, când a fost lovit în plin de o maşină. Şoferul a vrut să fugă de la locul accidentului, dar a fost oprit de trecători. 

ACCIDENT MORTAL, in Capitala. Un barbat a fost spulberat de o masina pe trecerea de pietoni (Foto romaniatv.net)
ACCIDENT MORTAL, în Capitală. Un bărbat a fost spulberat de o maşină pe trecerea de pietoni (Foto romaniatv.net)

Accidentul a avut loc pe şoseaua Berceni, chiar în faţa spitalului Bagdasar Arseni. Un angajat plecase până la o farmacie din zonă să cumpere medicamente, când, a fost lovit de maşină chiar pe trecerea de pietoni.

Şoferul vinovat a vrut să fugă de la faţa locului, însă a fost prins de trecători şi predat oamenilor legii. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Soţia bărbatului care a murit, angajată tot la spital, era şi ea la muncă atunci când a avut loc accidentul. Femeia şi-a văzut soţul cum s-a stins din viaţă. În urma tragediei, doi copii au rămas fără tată, scrie romaniatv.net. 

Etichete: accident mortal, angajat spital bagdasar arseni, Berceni, Sectorul 4

0/1 COMENTARII
Laur
21 Nov 18:30
+0
VOTURI
-0
un nenorocit. Trebuie facut ceva in Bucuresti cu cei care merg cu viteza pentru ca nu este prima persoana care este omorata pe trecerea de pietoni. In unele situatii este si vina autoritatilor pentru ca nu marcheaza corespunzator pe asfalt trecerile de pietoni lasand doar un sem pe stalp pe care-l obesrvi in ultimul moment

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE