Accident MORTAL în Capitală. Un pieton a fost lovit de o şoferiţă beatăUn accident grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Capitală. O șoferiță care băuse și circula cu viteză a izbit violent un pieton. Din impact, pietonul a fost aruncat 20 de metri pe șosea şi nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Accident MORTAL in Capitala
Accident MORTAL în Capitală

Accidentul s-a produs pe şoseaua Giurgiului, în apropiere de Jilava. Șoferița, în vârstă de 26 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a derapat pe contrasens, unde a spulberat un pieton care mergea pe trotuar. Bărbatul a murit pe loc.

Maşina a lovit apoi un copac şi a fost aproape să intre într-o cisternă GPL. Martor a fost chiar angajatul staţiei, care a sunat de urgenţă la 112.

În maşină se aflau trei femei, cu vârste cuprinse între 21 si 26 de ani. Ele au fost transportate la spital în stare stabilă, cu răni minore. Tot la spital, şoferiţa a fost pusă să sufle în fiolă, iar rezultatul a ieşit pozitiv, potrivit romaniatv.net.

Etichete: accident Bucureşti, accident rutier grav bucureşti, accident soseaua Giurgiului, pieton mort bucureşti

0/5 COMENTARII
ccc
07 Nov 08:11
+0
VOTURI
-0
Iei amenda pentru alcoolemia cuprinsa intre 0,15-0,25 la mie in aerul expirat. Peste 5 la mie este caz penal.
Deci, alcoolemia de 0,03 la mie este o poveste pentru justitiarul din Cris.

Cat despre pierderea controlului volanului, aceasta se poate petrece si din cauza exploziei unui pneu sau intrarii unei roti intr-o groapa, nu neaparat din cauza vitezei.

De unde ati aparut toti specialistii astia?
@AAA
07 Nov 07:17
+0
VOTURI
-0
chiar daca era doar 0.03 la mie, a pierdut controlul volanului, deci viteza, iar infima alcoolemie ar trebui sa fie un factor agravant nu o scuza
AAA
06 Nov 17:15
+0
VOTURI
-0
Beat la 0.03 la mie? Sunteti dusi cu capu ziaristii lui peste prajit. La analizele din sange va isi zero. Poate a mancat o bomboana cu lichior sau si-a clatit gura cu Apa de Gura
Dani
06 Nov 13:10
+0
VOTURI
-0
Și în stațiile de tramvai din București cu peroane înguste lipsite de garduri de protecție se pot înregistra în orice clipă tragedii în masă.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești etc etc etc.Pe-astea nu le văd moderatorii emisiunilor TV să discute și problema asta cu Gabriela Firea.Pe ei nu-i deranjează.Parcă n-ar trăi la București.
Cris
06 Nov 12:59
+0
VOTURI
-0
Soferita beata e o fufa care ar trebui spanzurata...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE