Accident mortal în Chitila. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de o maşinăACCIDENT BUCUREŞTI. Un accident mortal a avut loc joi în Capitală. Un bărbat care traversa printr-un loc nepermis a fost lovit în plin de o maşină. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva.

Accident grav in Bucuresti
Accident grav în Bucureşti

ACCIDENT BUCUREŞTI. Accidentul s-a petrecut pe şoseaua Chitila. Bărbatul în vârstă de 67 de ani se grăbea să ajungă la muncă, nu s-a asigurat când a traversat strada printr-un loc nepermis şi a sfârşit pe trotuar fără suflare.

ACCIDENT BUCUREŞTI. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi o ambulanţă SMURD. Medicii au încercat minute în şir să-l resusciteze, însă în zadar. Martorii susţin că şoferul circula cu viteză, iar impactul a fost unul violent. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Etichete: accident, accident Chitila, accident mortal, Chitila

0/2 COMENTARII
Tolovici Gheorghe
05 Mar 13:28
+0
VOTURI
-0
Lipsa de cunostinte a regulilor de circulatie in randul pietonilor este mare si din aceasta cauza se intampla accidente grave!
Emil
24 Feb 15:58
+0
VOTURI
-0
Și în stațiile de tramvai din București cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție se pot înregistra în orice clipă pierderi de vieți.Viața pietonilor e pe muchie de cuțit.În niciun caz nu se poate vorbi de condiții de siguranță.Exemple:Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor,Bulevardul Bucureștii Noi,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,Bulevardul Mărăști etc etc.Cât mai e până scăpăm de pericolele astea publice de peroane????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE