Accident MORTAL în mall-ul Plaza România din Bucureşti. O femeie a căzut de la înălţimeO femeie în vârstă de 35 de ani a murit, marţi, după ce a căzut de la înălţime în interiorul mall-ului Plaza România din Bucureşti.

Accident MORTAL in mall-ul Plaza Romania din Bucuresti
Accident MORTAL în mall-ul Plaza România din Bucureşti

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că o femeie, în vârstă de 35 de ani, a murit marţi după ce a căzut de la înălţime în interiorul mall-ului Plaza România.

Femeia care a căzut în interiorul mall-ului Plaza România a murit, marţi, la Spitalul Universitar, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Leonard Grecescu.

Reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei au anunţat că din datele obţinute până în acest moment, femeia, în vârstă de 52 de ani, s-ar fi împiedicat în timp ce cobora cu scara rulantă de la etajul 1 la parter, s-a dezechilibrat şi a căzut.

Etichete: accident mall plaza, accident mortal mall bucureşti, femeie moarta mall bucureşti

0/6 COMENTARII
dante
28 Jan 16:19
+0
VOTURI
-0
mai oameni buni..nu stiti nimic..femeia a fost suparata rau o ducea rau cu barbasu este un nemernic..o batea..o jignea..ajunsese de nu mai manca saraca,spunea ca barbasu nu vorbea cu ea,si o jignea mereu..venea vanata la serviciu,probabil pentru ca era slabita s a impiedicat si a cazut..nu cred ca s a sinucis..nici vorba..o cunosc..si nu ar fi facut asta..doar ca era fff suparata din cauza dementului de barbasu
Adrian
26 Jan 08:54
+0
VOTURI
-0
Cris, spui numai tampenii ! Romania are o rata a sinuciderilor mult mai mica decat in unele tari bogate. Asta una la mana. In al doilea rand, nimeni nu are atat de putini bani incat sa se sinucida din pricina lipsei lor, poate tu ma, saracule ! Traind ca un african, fiind prost platit, nu e de mirare ca faci comentarii idioate pe site, mai baiete ! Incearca sa obtii vreun job platit decent, dar ce zic eu, e posibil sa fii atat de prost incat s fie imposibil sa-ti gasesti unul. Ai atins insa un record: esti milogul "de serviciu" al site-ului B365.
FKU
24 Jan 20:06
+0
VOTURI
-0
Cris. Ma baiatule. Tu ori esti prost ca noaptea, ori nu gandesti deloc. Dar deloc.
In primul rand, cine a spus ca e vorba de o sinucidere? Din ce s-a spus pana acum, femeii i-a venit rau pe scara rulanta si a cazut pe scari. Ce balustrada? Ce balustrada deschisa, ca habar n-am ce-i aia...? Exista si balustrada inchisa?
Iar in al doilea rand, tu-ti poti imagina cum ar fi sa fie vorba despre maica-ta? Sau despre fata ta? Sa pateasca asa ceva, iar un retardat cu diploma sa vorbeasca in dodii despre ea c-ar fi vrut sa se sinucida? Tu gandesti, ma???
Stelian
24 Jan 18:48
+0
VOTURI
-0
@Ghita - Si cei de la Mediafax au spus la fel. Cauta pe google. Insa probabil au facut un update...
Cris
24 Jan 17:56
+0
VOTURI
-0
Mall-urile atea nu ar fi trebuit prevazute cu balustrade deschise pentru ca sunt locuri de sinucidere pentru cei care nu prefera metroul. In Romania se sinucide lumea in draci datorita depresiei, lipsei banilor si a nivelului de trai african.
Ghita
24 Jan 17:52
+0
VOTURI
-0
Mediafax zice ca femeia are 52 de ani si este in viata...
Despre ce e vorba aici?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE