ACCIDENT MORTAL în Pasajul Unirii. Un bărbat a decedat, o femeie a fost grav rănită FOTOACCIDENT PASAJUL UNIRII. Un bărbat a murit, iar o femeie a fost grav rănită, duminică, în urma unui accident rutier produs în Pasajul Unirii din Capitală. Din primele informaţii, şoferul a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un stâlp. Circulaţia auto pe sensul de mers spre Tineretului a fost BLOCATĂ. 

ACCIDENT PASAJUL UNIRII.  Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), bărbatul şi femeia au rămas încarceraţi, în urma impactului, fiind necesară intervenţia echipajelor de descarcerare pentru eliberarea victimelor.

În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul implicat în accidentul auto din Pasajul Unirii nu a mai putut fi salvat, medicii fiind nevoiţi să declare decesul.

ACCIDENT PASAJUL UNIRII.  "Două persoane au fost implicate, una a fost scoasă din autoturism, inconştientă, este vorba despre depre un bărbat iar cealaltă persoană, o femeie este conştientă a fost descarcerată şi se află în ambulanţa SMURD", a declarat Adrian Marin de la ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului s-a intervenit cu două ambulanţe, două autospeciale de descarcerare şi o maşină cu apă şi spumă, informează ISU.

ACCIDENT PASAJUL UNIRII. Conform Brigăzii Rutiere, la momentul transmiterii ştirii, traficul în zonă era blocat pe sensul de mers spre Tineretului.Etichete: accident mortal pasajul unirii, bărbat, isu, mort, rănit, Sectorul 4, Unirii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h