UPDATE ACCIDENT MORTAL. Jurnalista Iuliana Gătej de la Antena 1 a MURIT într-un accident rutierUPDATE Jurnalista de la Antena 1, Iuliana Gătej, a murit joi într-un accident rutier petrecut pe drumul european E85 în localitatea Dumbrăveni. Tânăra, în vârstă de 30 de ani, se îndrepta spre casa părinţilor, la Focşani, pentru a petrece Crăciunul în familie. Potrivit poliţiştilor, accidentul în care şi-a pierdut viaţa jurnalista Iuliana Gătej s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei de deplasare. 

ACCIDENT MORTAL. Jurnalista Iuliana Gatej de la Antena 1 a MURIT intr-un accident rutier (Foto romaniatv.net)
ACCIDENT MORTAL. Jurnalista Iuliana Gătej de la Antena 1 a MURIT într-un accident rutier (Foto romaniatv.net)

UPDATE Accidentul în urma căruia și-a pierdut viața o jurnalistă de la Antena 1 s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare în curbă, au concluzionat polițiștii prezenți joi noapte la locul tragediei. Potrivit inspectorului principal Aurel Cristian de la Serviciul Rutier al I.P.J. Vrancea, conducătoarea auto implicată în accident nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut direcția, a părăsit sensul de mers, a lovit un copac pe care l-a doborât la pământ după care s-a răsturnat pe o parte, într-o cultură de viță de vie, informează jurnaldevrancea.ro. 

Iuliana, sau Fluturica, aşa cum era alintată în redacţie, era şefa secţiei Social la Antenă. O tânără săritoare, mereu cu zâmbetul pe buze. Cunoştea fiecare problemă a colegilor şi avea o vorbă bună pentru fiecare. "Nu merită!" obişnuia să le spună celor abătuţi, scrie observator.tv. 

Iuliana Gătej a lucrat, anterior, şi la Realitatea Tv dar şi la Cotidianul. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Bogdan Toader, o tânără conducea un autoturism Land Rover dinspre Bucureşti către Focşani, iar la un moment dat aceasta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac, scrie romaniatv.net. 

În urma impactului, şoferiţa a murit pe loc.

Conform unor surse din Poliţie, tânăra avea 30 de ani şi lucra ca jurnalist la Antena 1. Ea urma să petreacă sărbătorile alături de familie, la Focşani.

Etichete: accident mortal, deces, iuliana gatej, moarte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE