ACCIDENT MORTAL pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Şofer SPULBERAT în timp ce schimba o roatăUn bărbat a fost accidentat mortal, joi dimineaţă, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, informează Realitatea TV.

Accident
Accident

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, accidentul a avut loc la kilometrul 67 al autostrăzii A 1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti.

Un microbuz în care se aflau opt pasageri a făcut pană, iar unul dintre călători a încercat să schimbe roata, însă a fost lovit de un TIR în timp ce se afla lângă autovehicul. Bărbatul a murit pe loc.

În urma accidentului, traficul pe autostradă nu a fost blocat.

Etichete: Autostrada A1, Bucureşti-Piteşti, şofer

0/2 COMENTARII
Nicu
08 May 18:04
+0
VOTURI
-0
Ma, eu tot nu te inteleg.
Ai ceva de comentat la fiecare articol publicat pe site-ul asta. Am inteles, nu-ti plac articolele iar autorii lor sunt incepatori in ale jurnalismului. Parerea ta, dar e a ta, trebuie sa ti-o respect.

Dar de ce mama naibii continui sa citesti articolele de aici cat timp e clar ca nu-ti plac? De ce nu-ti faci un pustiu de bine (cat si noua, recunosc!) sa mergi sa comentezi in alta parte?

Aaa, ca in alta parte sunt moderate comentariile si-ti vor fi sterse?
Fox
08 May 13:35
+0
VOTURI
-0
Un jurnalist profesionist ar fi publicat si urmatoarele date: Era montat triunghiul reflectorizant cu mult inainte de locul unde era stationat autovehiculul? Purta cel care schimba roata vesta reflectorizanta? Dar astea sunt "amanunte" pe care le cunosti doar daca esti informat! Mai bine sa ne multumim cu mediocritatea!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE