ACCIDENT mortal pe centura Bucureşti. Un pieton a fost lovit de o maşinăUn accident a avut loc, luni dimineaţă, pe centura Bucureștiului, pe raza localității Otopeni, au anunțat reprezentanți ai IPJ Ilfov. Un pieton a fost lovit mortal de o maşină.

ACCIDENT mortal pe centura Bucuresti
ACCIDENT mortal pe centura Bucureşti

Un pieton care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis a fost accidentat mortal de un autoturism.

Traficul a fost deviat în zonă și se circulă pe o bandă pe direcția de mers spre Mogoșoaia, au precizat reprezentanți ai IPJ Ilfov.

"În judeţul Ilfov, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe DN Centura Bucureşti, în zona Otopeni, pe sensul de mers Tunari - Otopeni, din cauza unui accident rutier. Pentru că una dintre benzi este blocată, îi sfătuim pe conducătorii auto să se încadreze pe cea deschisă prin manevra de tip «fermoar»", potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Etichete: accident centura bucureşti, ACCIDENT MORTAL BUCUREȘTI, centura Bucureşti, pieton lovit mortal

0/2 COMENTARII
Fermoarul
21 nov 19:59
+0
VOTURI
-0
Ce e aia "manevra de tip «fermoar»"?
Marius
21 nov 13:45
+0
VOTURI
-0
Și în stațiile de tramvai din București cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție se pot înregistra în orice clipă tragedii în masă de toată frumusețea.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești etc etc etc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE