ACCIDENT MORTAL. Bărbat, spulberat pe trecerea de pietoni de deputatul PNL, Mihai DonţuACCIDENT MORTAL. Un bărbat de 60 de ani a fost accidentat mortal de deputatul PNL, Mihai Donţu, în timp ce acesta traversa strada pe la trecerea de pietoni, în cursul zilei de luni. Parlamentarul circula cu viteză când l-a lovit pe bătrân. 

ACCIDENT MORTAL. Pieton, spulberat pe trecerea de pietoni de deputatul PNL, Mihai Dontu (Foto newsbv.ro)
ACCIDENT MORTAL. Pieton, spulberat pe trecerea de pietoni de deputatul PNL, Mihai Donţu (Foto newsbv.ro)

Deputatul PNL, Mihai Donţu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 60 de ani, în timp ce acesta traversa strada pe la trecerea de pietoni. În urma impactului cu bolidul de lux al parlamentarului, victima a fost aruncată pe carosabil, lovitura fiindu-i fatală.

Deputatul a fost testat cu aparatul etilotest, însă acesta nu consumase alcool.

În urma accidentului, a fost deschis dosar penal la Parchetul Tribunalului Braşov.  

"În data de 04.01.2016, în jurul orei 21.50, pe Calea București din municipiul Brașov, un bărbat de 42 ani,conducea un autoturism, din direcția Brașov spre Săcele și, ajungând la trecerea de pietoni din dreptul imobilului cu numărul 244, nu a acordat prioritate și a accidentat mortal un bărbat de 60 ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Brașov, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov", se arată în comunicatul de presă al IPJ Braşov, citat de romaniatv.net. 

Etichete: accident mortal, barbat omorat, deputat pnl, mihai dontu, trecerea de pietoni

0/2 COMENTARII
Sinonim
05 Jan 17:25
+0
VOTURI
-0
Dacă murea taică-tu, erai primul la acuze, Anonimule.
Nu neg că au mai fost alte accidente în zonă, dar asta nu înseamnă că şoferul vinovat trebuie să scape pentru că... s-au mai întâmplat accidente şi în alte dăţi. Tu te asculţi ce vorbeşti?
Anonim
05 Jan 15:54
+0
VOTURI
-0
Nu trebuie să îl acuzați atât. Acolo au mai avut loc multe accidente. Dățile trecute de ce nu ați făcut atâta scandal? Este și el un om.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE