ACCIDENT. O maşină a fost LOVITĂ de tramvaiul 41. Circulaţia metroului uşor, BLOCATĂ jumătate de orăO maşină a fost lovită de tramvaiul liniei 41, vineri, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti. Nu au fost înregistrate victime. 

ACCIDENT. O masina a fost LOVITA de tramvaiul 41. Circulatia metroului usor, BLOCATA jumatate de ora (Foto cetateanul.net)
ACCIDENT. O maşină a fost LOVITĂ de tramvaiul 41. Circulaţia metroului uşor, BLOCATĂ jumătate de oră (Foto cetateanul.net)

Accidentul a avut loc vineri în jurul prânzului, în zona Militari din Capitală pe linia tramvaiului 41. Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti- Ilfov, o maşină a intrat pe linia  de tramvai fiind lovită de mijlocul de transport în comun.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au declarat că la faţa locului s-a aflat un echipaj de intervenţie al RATB, dar şi un echipaj al ISU pentru a supraveghea situaţia din zonă.

"Nu sunt victime, dar am trimis şi noi un echipaj la faţa locului", au anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti - Ilfov, conform Mediafax. 

Etichete: accident, masina, metrou usor, tramvaiul 41

0/3 COMENTARII
Florin
11 Mar 20:16
+0
VOTURI
-0
Da, tu ! Chiar asa ! A intrat ca bou' !
Cris
11 Mar 16:49
+0
VOTURI
-0
A dreaku si tramvaiul asta... n-a putut s-o ia mai la dreapta, mai la stanga, sa evite masina ???
Dotarea
11 Mar 14:49
+0
VOTURI
-0
„un echipaj din dotarea ISU” ???

Poate „un echipaj din cadrul ISU”.
Dar na, probabil voi sunteți jurnaliști din dotarea B365.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h