TENTATIVĂ DE CRIMĂ: Copil aruncat din mașină, de mamă, pe Podul Grant din CapitalăO femeie însoțită de un copil a luat un taxi de la Gara de Nord. Copilul, o fetiță în vârstă de o lună și jumătate, a fost aruncat în mod intenționat de mama sa, conform declarațiilor taximetristului, care a apelat numărul de urgență 112. Mașina mergea cu aproximativ 60 de km/h. Se pare că bebelușul a scăpat fără răni grave.

Un accident de munca a avut loc luni pe platforma IMGB
Un accident de muncă a avut loc luni pe platforma IMGB

Femeia susține că uşa maşinii s-a deschis în timpul mersului, accidental. Taximetristul spune că femeia a deschis ușa mașinii, și a aruncat copilul în mod intenționat. Taximetristul spune că are și martori, alți șoferi din trafic. Şoferul ar fi frânat pe o distanţă de 39,5 metri înainte de a putea opri maşina, după ce a văzut că s-a deschis uşa autoturismului.

Citește și Mama care și-a aruncat copilul din taxi pe Podul Grant a mai încercat să își omoare copilul

Procuror: Mama și-a aruncat intenționat copilul pe asfalt

"Am luat-o pe femeie de la Gara de Nord. Stătea pe bancheta din spate. Am văzut totul. Este o femeie bolnavă. A deschis uşa de la taxi intenţionat. Nu a spus nimic nici înainte, nici după ce a comis fapta. Este şi un şofer de pe o basculantă, care era în spatele meu, şi care a văzut totul. Există şi un şofer de pe un Jeep care a văzut ce s-a întâmplat şi m-a evitat în trafic", a declarat şoferul taxiului, la fața locului, pentru televiziunile de știri.

Copilul nu a suferit răni grave, chiar dacă mașina rula cu viteză destul de mare. Trei echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a deschis o anchetă pentru tentativă de omor. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă între 7 ani şi jumătate şi 12 ani şi jumătate de închisoare. Femeia are aproape 40 de ani şi este fostă grefieră, în Oradea. Ea nu este căsătorită, iar tatăl a recunoscut copilul. 

Procurorii s-au deplasat la locul accidentului şi urmează să stabilească cu exactitate dacă avea discernământ în momentul în care a aruncat bebeluşul din maşină.

Timp de câteva ore, traficul auto s-a desfăşurat pe o singură bandă, pe Podul Grant, după-amiază circulaţia revenind la normal.

Șoferul taxiului și un șofer al unei mașini de teren ce era să îl calce pe copil după ce a fost aruncat sunt audiați la o secție de poliție.

Bogdan Oprița, de la SMURD București spune că echipajul a găsit mama cu bebelușul în brațe, acesta având un traumatism cranio-cerebral ușor. Mama nu a permis însă medicilor să îl consulte pe copil, care nu părea să aibă răni grave. Mama și copilul au fost duși la spitalul Marie Curie, unde vor fi examinați. Mama avea un comportament ciudat, refuzul său de a preda copilul indicând, poate, o tulburare psihică.

 

Etichete: accident, bebeluş, Gara de Nord, Podul Grant, procurori, realitatea, taxi, taximetrist

0/4 COMENTARII
tunar
12 Oct 08:01
+0
VOTURI
-0
interesant e faptul ca taxiul e de ilfov si a luat femeia de la gara de nord din bucuresti fapt ilegal conform legi 38/2003.el neavand dreptul sa efectueze taxi in alta localitate decat cea inde a fost autorizat.
valentina
12 Oct 00:59
+0
VOTURI
-0
cert femeia sufera de depresie post natala ,acest lucru se intampla destul de des . are doua manifestari una este ca nu isi suporta copilul si a doua faza poate fi atunci cand nu suporta ca nimeni sa se atinga de acel copil acest lucru il poate trata intr o clinica specializata nu toate mamele trec usor peste o nasytere aceste persoana nu trebuie judecata si trebuie ajuta sa si revina psihic
fanul lui vanghelie
11 Oct 20:10
+0
VOTURI
-0
E TENTATIVA DE CRIMA, DAR FEMEIA TREBUIE TRATATA IN PSIHIATRIE, NU IN PUSCARIE. N-ATI AUZIT DE "FURIA LAPTELUI"? DREBUIA DESPARTITA DE COPIL SI TRATATA DE LA PRIMA TENTATIVA
johnneil
11 Oct 17:01
+0
VOTURI
-0
Mai puteti spune ceva?
Poate doar:
"Traiasca cainii vagabonzi.
Caci ei sunt mai sinceri si mai lorzi."

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h