ACCIDENT PE A2: Nouă dintre răniții ucraineni au plecat în UcrainaACCIDENT PE A2: Nouă dintre cei 48 de ucraineni răniţi, duminică dimineaţă, în accidentul petrecut pe autostrada A2 au fost îmbarcaţi în autocar şi au plecat spre Ucraina, un alt grup urmând să plece spre casă în cursul zilei de luni, au precizat reprezentanţii Ambasadei Ucrainei la Bucureşti, conform Mediafax.

ACCIDENT MORTAL pe A2: Un copil si doi adulti au murit dupa ce UN AUTOCAR S-A RASTURNAT.VIDEO
ACCIDENT MORTAL pe A2: Un copil şi doi adulţi au murit după ce UN AUTOCAR S-A RĂSTURNAT.VIDEO
Foto: romaniatv.net

ACCIDENT PE A2: "Deja nouă persoane au fost astăzi dimineaţă (n.r. - luni dimineaţă) îmbarcate în autocar şi au plecat. Este vorba, în total, despre 48 de persoane aflate în spitale din Bucureşti. O parte cred că vor pleca astăzi (n.r. - luni), deja sunt pregătiţi pentru plecare. În privinţa a peste zece persoane, medicii au unele rezerve şi se consultă dacă acestea pot fi transportate sau este necesar să rămână o perioadă pentru îngrijiri în spitalele din Bucureşti", a declarat pentru MEDIAFAX secretarul I Ambasadei Ucrainei la Bucureşti, Valerii Chernenko.

Autocarul în care se aflau 53 de ucraineni, adulţi şi copii, şi care se îndrepta spre Bucureşti s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, în jurul orei 1.00, pe Autostrada Soarelui, iar în zonă au fost trimise maşini de intervenţie ale Serviciului de Ambulanţă şi ale SMURD, inclusiv maşina de intervenţie pentru victime multiple şi unitatea mobilă de urgenţă.

"Domnul consul a fost ieri (n.r. - luni) toată ziua, începând de la ora 4.00 şi terminând cu ora 18.00, la locul accidentului. S-a ocupat, împreună cu Poliţia Română, de toate aspectele, inclusiv documentaţia de care a fost nevoie", a mai spus Chernenko.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat pentru MEDIAFAX că din cele 53 de persoane care se aflau în autocar o adolescentă de 17 ani şi o femeie au decedat, 48 au fost trasportate la mai multe spitale din Capitală, iar trei au refuzat transferul spre unităţile medicale.

Arafat a mai precizat că 21 dintre persoanele transportate la spital sunt copii.

Etichete: A2, accident, autostradă, Autostrada Soarelui

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE