Accident pe A2. Un autocar a lovit din spate un TIR; o persoană a decedatO persoană a decedat și alte trei au fost rănite în urma unui accident care a avut loc marți, pe Autostrada A2, la km 62, pe sensul către București, după ce un autocar a lovit din spate un TIR.

Accident A2
Accident A2
Foto: antena3

În autocar se aflau 9 persoane, dintre care şapte pasageri şi doi şoferi, şoferul de la volan şi şoferul de rezervă. Din nefericire, şoferul de rezervă a decedat, iar alte trei femei au fost rănite grav şi transportate imediat la Spitalul Pantelimon din Capitală. Două dintre victime sunt însărcinate în 3 şi respectiv 4 luni.

La faţa locului, pompierii au intervenit cu un plan roşu de acţiune. Ei au ajuns la faţa locului cu mai multe echipaje de descarcerare, dar şi echipaje SMURD.

Poliţiştii s-au deplasat la locul accidentului pentru a face cercetări.

În urma accidentului, circulația rutieră a fost deviată pe sensul către Capitală al Autostrăzii București — Constanța, din localitatea Drajna pe rutele: Drajna (DN3A) — Lehliu — A2 (pentru traficul ușor); Drajna — Călărași (DN21) — DN3 — Lehliu (pentru traficul greu), a informat Centrul Infotrafic.

Etichete: A2, accident, accident A2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE