ACCIDENT pe A2, TRAFIC BLOCAT. Un TIR a ajuns pe contrasens. Vezi RUTELE OCOLITOARE FOTOUn grav accident auto a avut loc sâmbătă la prânz pe A2 după ce un TIR încărcat cu grâu care venea din Constanţa a ajuns pe contrasens. Cabina autotrenului s-a răsturnat peste o maşină.

UPDATE 19.20 Traficul a fost reluat pe A2

Din cauza accidentului de pe autostrada A2, de la km 27, circulatia traficului pe sensul de mers catre Constanta, la iesirea din municipiul Bucuresti, a fost deviata pe str, Garii Catelu, str. Drumul Intre Tarlale, oras Pantelimon, D.N. 3 spre Branesti- Fundulea.

De asemenea, se recomanda si folosirea unei alte rute, respectiv Soseaua Colentina--Afumati-Urziceni- Slobozia, pentru a nu crea ambuteiaje la iesirea din municipiul Bucuresti. Se recomanda respectarea indicatiilor politistilor rutieri, mentinere unei distante sigure fata de autovehiculul din fata si sa se tina cont de politetea rutiera.

UPDATE 16.20 Victima a ajuns cu elicopterul la Spitalul Floreasca.

UPDATE 15.20 Barbatul a fost extras.

UPDATE 14.00 S-a realizat accesul la bărbatul încarcerat. Starea sa este stabilă, fiind conştient, anunţă ISU.

UPDATE 13.30 ISU anunţă că în prezent se lucreată la ridicarea cabinei cu perne pneumatice pentru a se realiza accesul la victima din maşină.

UPDATE 13.25 Autotrenul venea dinspre Constanţa şi a ajuns pe celălalt sens. Se trimite şi elicopter SMURD. Blocaj inclusiv pe banda de urgenţă. Autotrenul este răsturnat pe lateral, partea carosabilă.

Circulaţia pe sensul către Constanţa al Autostrăzii A2 este întreruptă la kilometrul 33, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi, din cauza unui accident în care au fost implicate un autocamion încărcat cu cereale şi un autoturism.

Accidentul a avut loc pe A2, la  kilometrul 34, pe sensul de mers spre Constanţa. Cabina tirului cu grau ambalat in saci se afla peste un autoturism. In interiorul maşinii se află un bărbat constient, incarcerat şi o altă victima cu escoriaţii, conştientă, a explicat Daniel Vasile, reprezentant ISU Bucureşti.

Au fost trimise două autospeciale de stingere, un detaşament special de salvatori cu autospecială de descarcerare grea şi două SMURD.

Vom reveni cu amănunte.

Etichete: accident, accident A2, accident tir, tir

0/1 COMENTARII
Horia
03 sep 18:12
+0
VOTURI
-0
Să se facă în mass media și educație pentru bicicliști.Călăresc pe străzile Bucureștiului bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni periclitând circulația pietonilor pe trotuare și pe treceri de pietoni.Nu mai putem în calitate de pietoni circula pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe treceri de pietoni în condiții de siguranță din cauza lor.A vedea trecerea de pietoni de pe Calea Dorobanților de la intersecția cu Șoseaua Ștefan Cel Mare de pe sensul Șoseaua Ștefan Cel Mare Bulevardul Iancu De Hunedoara etc.Bicicleta e mijloc rutier.În consecină locul ei e pe carosabil.Nu pe trotuare și pe treceri de pietoni care sunt spații strict pietonale.Piste biciclete pe trotuare și pe treceri de pietoni cea mai mare cretinătate în infrastructura rutieră a capitalei.A vedea trecerile de pietoni aferente Pieței Victoriei,trecerile de pietoni aferente Pieței Aviatorilor și trecerile de pietoni aferente Pieței Charles De Gaulle.De pericolele astea de peroane de tramvai înguste lipsite de garduri de protecție nu ne-au scăpat conducerile de până acum ale Primăriei Capitalei dar piste de biciclete pe trotuare și pe treceri de pietoni au știut să facă.Sunt mai importante pistele de biciclete decât viața pietonilor în stațiile de tramvai.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Bucureștii Noi,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,Bulevardul Mărăști etc etc.Numai condiții de siguranță nu se numesc.Puteau până acum să se înregistreze mii de tragedii în masă în stațiile astea de tramvai.Asta-i crimă față de populația capitalei.Iar noi,locuitorii capitalei,suntem victime ale indolenței și ale nesimțirii.Iar TVR care e televiziune publice nu ia nicio atitudine să demareze campanii care să ne ajute să scăpăm de ele fiind astfel complice la crima asta cu autorii peroanelor respectiv

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE