Accident pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între un TIR şi o dubiţă. Un bărbat a muritUn accident rutier a avut loc miercuri, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Accidentul a avut loc la kilometrul 20, sensul de mers spre Constanţa, informează ISU.

Muncitorii care lucrau la asfaltarea gropilor de pe autostradă au fost loviţi de un TIR care transporta vopsea. Cei şapte muncitori spun că dubiţa lor avea semnale luminoase şi un indicator prin care şoferii erau informaţi să evite zona, însă şoferul de TIR a intrat direct în ei. În urma impactului, un alt autovehicul, care căra materiale de construcţie, a fost împins la câţiva metri distanţă, anunţă Ştirile Pro TV.

În accident au fost implicate un TIR şi o dubiţă, fiind înregistrate două victime, aflate în stop cardiorespirator. La faţa locului s-au deplasat o ambulantă SMURD şi o ambulanţă SABIF.

Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 40 de ani, in urma manevrelor de resuscitare, prezenta semne vitale. Bărbatul a fost intubat si transportat apoi la spital de ambulanta SABIF.

Cealaltă victimă, un bărbat de 25 de ani, a decedat.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul şi dacă muncitorii au semnalizat corespunzător zona. Şoferul TIR-ului este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Etichete: accident, accident autostrada

0/1 COMENTARII
Zanfir Marius
08 Oct 13:43
+0
VOTURI
-0
Muncitorul de 45 de ani care a murit avea 3 copii si era singurul din familie care avea un venit. Pentru ridicarea trupului de la IML si imbalsamare au avut nevoie de ajutorul financiar al mai multor persoane. Acum familia trece prin clipe foarte grele, cel mai mic ajutor este bine venit. Dumnezeu sa te ierte Petrica !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE