ACCIDENT pe Autostrada Soarelui. Trei persoane au fost RĂNITEUn accident în care au fost implicate trei autovehicule s-a produs, vineri dimineață, pe autostrada A2, la kilometrul 84 pe sensul spre Constanța.

ACCIDENT pe Autostrada Soarelui
ACCIDENT pe Autostrada Soarelui

Un autoturism a lovit o autoutilitară folosită pentru împrăștierea de material derapant, fiind rănite trei persoane; informează IGPR.

"Pe Autostrada A2, la kilometrul 84, sensul spre Constanta, un autoturism a lovit o autoutilitară folosită pentru împrăștierea de material antiderapant, ce se deplasa pe banda de urgență. Ulterior, autoturismul a fost lovit de un alt autoturism", informează sursa citată.

În urma producerii accidentului au rezultat 3 victime, din care una încarcerată.

Traficul rutier a fost deviat de la km 64, prin localitatea Lehliu.

Etichete: accident A2, accident autostrada soarelui

0/1 COMENTARII
Autostrada
23 Dec 17:12
+0
VOTURI
-0
Cat de tampit trebuie sa fii, dupa toate accidentele din ultima vreme, sa vezi ca-i ceata si polei, iar tu sa-i dai tare, pe autostrada? Tampit cu X6, se vede...
Ar trebui sa se refaca psihologicul, ca se pare ca e luat pe spaga de foarte multi soferi. Si cu toate ca sunt de acord ca soferi astia se cern singuri, odata cu ei mai or si alti nevinovati.

Muriti, ba, daca n-aveti chef de viata, dar nu luati si pe altii cu voi pe motiv de "mie nu mi se intampla"! E de ajuns sa gresesti o singura data!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE