ACCIDENT pe Bucureştii Noi. Şoferul care a fugit după ce a omorât un pieton, ARESTATŞoferul care a omorât, vineri, pe Bd. Bucureştii Noi, un bărbat de 83 de ani pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului a fost arestat, au decis magistraţii Judecătoriei Sectorului 1.

Soferul care a fugit la locul accidentului dupa ce a a omorat un pieton a fost ARESTAT
Şoferul care a fugit la locul accidentului după ce a a omorât un pieton a fost ARESTAT

Vineri, în jurul orei 13:30, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, care conducea un autovehicul, pe Bd.Bucureştii Noi, dinspre Str. Pajura către Cal. Griviţei, a accidentat mortal, în dreptul staţiei R.A.T.B. "Depou Bucureştii Noi", un bărbat, în vârstă de 83 de ani.

Din primele cercetări, bărbatul se angajase în traversarea drumului public, pe marcajul pietonal, la culoarea roşu a semaforului electric, pietonal.

După producerea accidentului, şoferul a fugit de la locul accidentului.

"În urma extinderii cercetărilor, a fost identificat, ulterior, şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi de părăsire a locului accidentului, infracţiuni prevăzute şi pedepsite de art.192 şi art.338 Cod penal. 

Pe numele conducătorului auto a fost emisă, la 18.03.2016, ordonanţă de reţinere, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 iar la 19.03.2016, acesta a fost prezentat Judecătoriei Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă, instanţă care a dispus măsura arestării preventive a bărbatului, pentru o perioadă de 20 de zile", se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Etichete: accident, accident Bucureşti, şofer, sofer arestat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE