ACCIDENT pe Calea Griviţei, în Bucureşti. Două persoane au ajuns la spital FOTOAccident noaptea trecută, pe Calea Griviţei din Bucureşti. Un şofer băut a pierdut controlul volanului şi a intrat în cinci autoturisme care erau parcate pe marginea drumului. Şoferul şi soţia acestuia au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Un alt accident rutier a avut loc, luni noapte, pe Calea Moşilor.

UPDATE În urma cercetărilor ulterioare, efectuate de politisti, s-a stabilit ca autoturismul care a ricosat in cele 5 maşini parcate a fost acrosat de un alt autoturism care se deplasa pe aceeasi direcție de mers si care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de deplasare, informează Brigada Rutieră.

Conducătorul auto care a ricosat in autoturismele parcate, in urma testării avea o imbibatie alcoolica de 0,39 alcool pur in aerul expirat.

Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orelor 12.30. Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere, un şofer care  a pierdut controlul direcţiei de deplasare a intrat în cinci maşini parcate.

În urma accidentului, au fost răniţi atât şoferul cât şi soţia acestuia, care se afla cu el în maşină. Cei doi au fost transportaţi la spital, însă amândoi erau conştienţi.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.99 alcool pur în aerul expirat. Şoferul se va alege cu dosar penal pentru distrugere şi conducere sub influenţa alcoolului.

Un alt accident rutier a avut loc, luni noapte, pe Calea Moşilor, potrvit stiri.tvr.ro. Un şofer a virat la stânga, deşi nu avea voie, în intersecţia cu strada Mihai Eminescu. A tăiat calea unui taxi care mergea regulamentat şi care l-a izbit în plin. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Etichete: accident Bucureşti, accident Calea grivitei, accident rutier

0/2 COMENTARII
Ing.
21 iun 14:32
+0
VOTURI
-0
Măi Miki măi, tu ai o obsesie cu staţiile alea de tramvai. N-a murit nimeni acolo, iar prin staţiile enumerate de tine trece un tramvai la 20 minute, asta în cazul fericit.
Miki
21 iun 12:06
+0
VOTURI
-0
Și în stațiile de tramvai din București înguste lipsite de balustrade de protecție se pot întâmpla accidente în orice clipă.De mai bine de 16 ani de când există în istoria capitalei puteau să se piardă până acum sute de vieți.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor,Bulevardul Corneliu Coposu,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,Strada Alexandru Șerbănescu etc etc.Și noua conducere a PMB când are de gând a începe o nouă serie de lucrări la căile de rulare pentru modernizarea liniilor de tramvai și a peroanelor înguste lipsite de balustrade de protecție????Cât mai avem de suportat la București pericolele astea publice????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE