ACCIDENTE pe Centura Capitalei şi pe DN1. Traficul este îngreunatDin cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, marţi dimineaţă, se circulă îngreunat pe șoseaua de centură a Capitalei, la km 65, în zona orașului ilfovean Chitila. În același județ, pe sensul Ploiești – București al DN1, se circulă îngreunat în zona localității Ciolpani, din pricina unui eveniment în care au fost implicate un autobuz și un autoturism, anunţă Centrul InfoTrafic al Poliţiei Române. 

ACCIDENT pe Centura Capitalei si pe DN1. Traficul este ingreunat (Foto jurnalistii.ro)
ACCIDENT pe Centura Capitalei şi pe DN1. Traficul este îngreunat (Foto jurnalistii.ro)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, marţi dimineaţă, la ora 7, nu sunt anunțate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii sau a vreunui eveniment rutier, nici artere pe care să fie instituite restricții de tonaj.

În ceea ce privește fluența traficului, precizăm că, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, se circulă îngreunat pe șoseaua de centură a Capitalei, la km 65, în zona orașului ilfovean Chitila. În același județ, pe sensul Ploiești – București al DN1, se circulă îngreunat în zona localității Ciolpani, din pricina unui eveniment în care au fost implicate un autobuz și un autoturism.

Întrucât până astăzi la prânz este în vigoare o informare meteorologică, potrivit căreia vremea se va menţine rece în toată ţara, se vor înregistra temperaturi coborâte (ger noaptea şi dimineaţa) și există riscul formării poleiului (atenționare nowcasting pentru județele Tulcea și Constanța, până la ora 09.25), recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să mărească distanţa în mers. De asemenea, le reamintim că anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei.

Potrivit Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara, din cauza vântului puternic, căpitănia portului Moldova Veche a luat măsura închiderii circulaţiei fluviale pe Dunăre, între kilometrii 1040 şi 1096, pentru toate categoriile de ambarcaţiuni.

Etichete: accident centura Capitalei, accident DN1, trafic îngreunat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE