ACCIDENT pe DN1, în zona pasarelei IKEA. ŞAPTE MAŞINI s-au tamponat. Trei copii, răniţi UPDATEACCIDENT pe DN1. Un grav accident de circulaţie a avut loc vineri pe DN1, în zona IKEA. Sensul de ieşire din Bucureşti a fost blocat. Şapte maşini s-au tamponat, trei copii fiind răniţi.

Accident rutier
Accident rutier

UPDATE 17.42 Traficul a fost reluat pe pasarelă.

UPDATE 17.40 Cei doi copii transportaţi la Grigore Alexandrescu sunt fraţi. Fata are 6 ani, băiatul  este în vârstă de 8 ani. Ambii sunt conştienţi şi stabili. Nici una din cele trei victime nu este în stare gravă.

UPDATE 17.04 Se circulă pe banda 2 şi pe breteaua de acces spre IKEA.

ACCIDENT pe DN1. Trei copii au fost răniţi, doi fiind în stare gravă, iar altul suferind leziuni minore, anunţă reprezentanţii ISU. Victimele au fost transportate la spitalele Elias şi Grigore Alexandrescu.

ACCIDENT pe DN1. Cauza probabilă a accidentului a fost nepăstrarea distanţei dintre vehicule. Sensul de ieşire din Bucureşti, este blocat. La faţa locului s-au deplasat cinci ambulanţe SMURD, fără a fi nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

ACCIDENT pe DN1. UPDATE 16.30 Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni dintre șase autoturisme, circulația rutieră pe DN1 București – Ploiești este oprită pe sensul către județul Prahova, pe pasarela din zona centrului comercial IKEA. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Etichete: accident, accident DN1, accident ikea, accident masina dn1, accident rutier, DN1, IKEA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE