ACCIDENT pe DN1 la intrarea în Capitală, vineri dimineaţă. Victima, ajutată de Raed ArafatUn accident rutier s-a produs, vineri dimineaţă, pe DN1, la intrarea în Bucureşti. O femeie care traversa neregulamentar strada a fost lovită de o maşină. Victima a primit primele îngrijiri medicale de la şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, care se afla în zonă.

ACCIDENT pe DN1 la intrarea in Capitala, vineri dimineata. Victima, ajutata de Raed Arafat
ACCIDENT pe DN1 la intrarea în Capitală, vineri dimineaţă. Victima, ajutată de Raed Arafat

Un accident s-a produs, vineri, pe DN1. O femeie de 39 ani, angajată în traversarea neregulamentară, a fost lovită în plin de un autoturim.

Victima a primit primele îngrijiri medicale de la medicul Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, care se afla în trafic în acel moment, în zona în care s-a produs accidentul, anunţă Româniatv.net. Raed Arafat era în drum spre Ministerul de Interne. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un pieton, circulația rutieră pe sensul către Capitală al DN1 Otopeni – București se desfășoară îngreunat (doar pe una dintre cele trei benzi de deplasare) în zona clădirii de birouri Willbrook Platinum – Realitatea Media, pe raza municipiului București.

Victima a fost preluată apoi de o ambulanţă SMURD şi transportată la un spital.

Este conştientă însă medicii suspectează că ar putea avea unele fracturi.

Şoferul dubiţei spune că toate autovehiculele mergeau în coloană, cu 40-50 de kilometri pe oră. El a reuşit să încetinească însă femeia a apărut brusc în faţa maşinii, scrie realitatea.net. 

Conducătorii auto sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului și să manifeste înțelegere față de situația creată.

Etichete: accident, DN1, ingrijiri raed arafat, victimă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE