ACCIDENT pe DN1: O persoană a murit, iar şase au fost răniteO persoană a murit şi alte şase au fost rănite după ce şoferul unui autovehicul a pierdut controlul maşinii, pe Dn1, între Ploieşti şi Bucureşti, iar maşina a derapat, s-a izbit de un stâlp, după care a fost proiectată într-un alt stâlp care a căzut pe plafonul maşinii.

ACCIDENT pe DN1
ACCIDENT pe DN1

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă, pe DN 1, în localitatea Tătărani din judeţul Prahova, potrivit news.ro.

Potrivit primelor cercetări s-a stabilit că şoferul unui autovehicul în care se aflau şapte persoane şi care se îndrepta către Bucureşti a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina a derapat, s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului, după care a fost proiectată într-un alt stâlp, care a fost dislocat şi a căzut pe plafonul autovehiculului.

În urma accidentului, unul dintre pasagerii din autovehicul a murit, iar ceilalţi şase au fost răniţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, patru dintre victime au rămas încarcerate fiind scoase din maşină în urma intervenţiei echipajelor de descarcerare.

Unul dintre răniţi, o femeie, este în stare gravă, fiind în comă. Celelalte cinci victime erau conştiente în momentul în care au fost preluate de către echipajele de prim ajutor.

Etichete: accident DN1, accident rutier dn1, accident rutier tatarani

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE