ACCIDENT pe DN1. Un taxi a intrat într-un TIR. Două persoane au muritDouă persoane au murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce taxiul în care se aflau s-a izbit, pe DN1, în dreptul localităţii Nistoreşti, judeţul Prahova, de un TIR încărcat cu 4 tone de orz.

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs la kilometrul 101, în dreptul localităţii Nistoreşti, unde un taxi care se deplasa pe sensul Sibiu către Bucureşti a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR încărcat cu patru tone de orz.

"Taxiul se deplasa către Bucureşti. A intrat pe cotrasens, într-o zonă în care era o uşoară curbă la dreapta. A intrat în TIR-ul care mergea de la Buzău spre Braşov", a declarat pentru Mediafax şeful Poliţiei Rutiere Prahova, Adrian Iacob.

Impactul a fost extrem de puternic, iar cele două persoane care se aflau în taxi au murit pe loc.

"Şoferul taxiului şi ocupantul, o femeie, au murit pe loc. Nu se cunosc deocamdată cauzele acestui accident. Întrucât coliziunea a avut loc pe benzile de lângă axului drumului, circulaţia a fost restricţionată pe câte o bandă, pe fiecare sens, aproximativ patru ore", a declarat Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Etichete: accident DN1, accident rutier, accident taxi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE