Circulaţia a fost BLOCATĂ pe linia lui 41, după ce o persoană a fost LOVITĂ de tramvaiUn grav accident de circulaţie a avut loc luni dimineaţă în jurul orei 9 pe linia tramvaiului 41, după ce o persoană a fost lovită de mijlocul de transport în comun. 

RATB: Linia de tramvai 41
RATB: Linia de tramvai 41
Foto: primarie6.ro

Update 10.00: Circulaţia a fost relaută. Din primele informaţii se pare că tânăra a intrat practic în tramvaiul aflat în mers după ce folosea telefonul mobil în timp ce traversa strada neregulamentar.

Din primele informaţii victima este rănită şi a fost transportată la spital. La momentul publicării acestei ştiri circulaţia tramvaielor este blocată, urmând să fie introdusă o linie de autobuz provizorie pentru preluarea pasagerilor.

"Tramvaiul a lovit o fata. La intresectia Splaiul Unirii cu soseaua Virtutii, tramvaiul 41 a lovit un pieton. Traversare neregulamentara. Pieton constient transportat la spital", a explicat Ovidiu Munteanu, reprezentant al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Etichete: 41, accident tramvai, accident tramvai Bucureşti, persoană lovită de tramvai, tramvai 41

0/1 COMENTARII
lorena
05 dec 21:34
+0
VOTURI
-0
oferta de împrumut între special în 48 de ore fără taxă

Noi vă oferim o excepțională împrumut de la 5000 € la 25 milioane € pentru
fiecare persoană este în măsură să plătească o rată mai mică a dobânzii de 2% pe an pentru o perioada de rambursare variind de la 1 la 25 de ani
dacă sunteți interesat vă rugăm să ne contactați la această adresă de e-mail : lorenagadagada@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE