ACCIDENT PE LINIA TRAMVAIULUI 41. Un bătrân a fost prins sub roţile metroului uşorUn bărbat în vârstă de 87 de ani a fost prins sub roţile tramvaiului 41 în Capitală, duminică. La faţa locului au intervenit echipaje SMURD pentru salvarea bătrânului care a fost ulterior transportat la Spitalul Universitar. 

ACCIDENT PE LINIA TRAMVAIULUI 41. O femeie a fost calcata de tramvai
ACCIDENT PE LINIA TRAMVAIULUI 41. O femeie a fost călcată de tramvai

Accidentul de pe linia tramvaiului 41 s-a produs în zona intersecţiei de la Pasajul Lujerului, informează Romania TV. 

Conform sursei citate, bătrânul de 87 de ani ar fi încercat să se sinucidă şi s-a aruncat în faţa metroului uşor. Poliţiştii nu exclud însă nici varianta unui accident.

După ce a fost stabilizat, bărbatul prins sub roţile tramvaiului 41 a fost transportat la Spitalul Universitar. 

ACCIDENT de tramvai, în zona Pasajului Victoria. Două victime, circulaţia tramvaielor, blocată VIDEO

Un accident grav a avut loc la începutul lunii aprilie, în Capitală, între un tramvai şi două autoturisme. Un bărbat de 27 de ani a fost rănit grav după ce a rămas încarcerat şi o femeie de 22 de ani a fost rănită uşor. Circulaţia maşinilor a fost îngreunată în zonă, iar cea a tramvaielor 1 şi 46 a fost blocată. 

ACCIDENT. O maşină a fost LOVITĂ de tramvaiul 41. Circulaţia metroului uşor, BLOCATĂ jumătate de oră

O maşină a fost lovită de tramvaiul liniei 41 şi la jumătatea lunii martie. Atunci, nu au fost înregistrate victime.

 Etichete: accident, barbat calcat de tramvai, batran, femeie calcata de tramvai, tramvai 41

0/7 COMENTARII
Nume*
26 Apr 15:55
+0
VOTURI
-0
I&qsvuo;re been absent for a while, but now I remember why I used to love this site. Thank you, I’ll try and check back more often. How frequently you update your web site? http://omezlyciaci.com [url=http://sbvrpu.com]sbvrpu[/url] [link=http://vbzjnsxxdz.com]vbzjnsxxdz[/link]
Nume*
26 Apr 09:05
+0
VOTURI
-0
camTialu sabe o quanto eu te apoio fazendo essas coisas ne? E sabe que eu sempre vou estar aqui do teu lado pra todas essas coisas ne? que eu adoro essas coisas tanto quanto tu ne? Tamo junta! amo :*
Nume*
25 Apr 22:44
+0
VOTURI
-0
decades, the demographic breakdown for the fastest growing group these households belong to is: White women, twmoty-sneething years of age, with some college education, but no four-year degree. 40% of all female-headed households live in poverty. Women are poorer than men regardless of http://fvoluiwo.com [url=http://pfgolpzrq.com]pfgolpzrq[/url] [link=http://pjnybiun.com]pjnybiun[/link]
Nume*
25 Apr 14:16
+0
VOTURI
-0
Your post has litefd the level of debate
Nume*
23 Apr 07:33
+0
VOTURI
-0
That's an inventive answer to an intseerting question
ccc
18 Apr 06:26
+0
VOTURI
-0
de ce trebuie sa traumatizeze o alta persoana care este la serviciu (conducatorul tramvaiului sau metroului) pentru ca el vrea sa moara; @cris tie ti-ar placea sa fi in locul lor?
Cris
17 Apr 13:56
+0
VOTURI
-0
Batranii astia, saracii de ei, nici nu mai stiu sa aprecieze corect unde si cum sa se sinucida. Era mai simplu in metrou subteran dar acolo costa 5 lei cartela. Au ajuns romanii sa nu mai aiba bani nici de o sinucidere cinstita.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE