ACCIDENT pe linia tramvaiului 41. Traficul a fost blocat aproape o oră UPDATEACCIDENT pe linia tramvaiului 41. Un accident grav s-a produs, joi dimineaţă, pe linia tramvaiului 41 în zona Podului Ciurel. Circulaţia tramvaiului 41 a fost blocată, iar sute de călători au coborât din tramvaie pentru a ajunge la serviciu.

ACCIDENT pe linia tramvaiului 41. Traficul este blocat
ACCIDENT pe linia tramvaiului 41. Traficul este blocat

ACCIDENT pe linia tramvaiului 41. UPDATE 10.05: RATB a emis un comunicat de presă în care precizează că accidentul s-a produs, joi, în jurul orei 8.05, pe linia tramvaiului 41, la staţia Virtuţii, zona Pod Ciurel, pe sensul spre Piaţa Presei Libere.

Potrivit RATB, unui călător aflat în mijlocul de transport, i s-a făcut rău şi, la coborâre, a căzut pe refugiu, în dreptul uşii a treia.

Conform procedurilor legale, tramvaiul a fost nevoit să staţioneze, aşteptând sosirea la faţa locului a unor echipaje de la SMURD şi de la Poliţie. Călătorul a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Municipal.

Incidentul a generat blocarea circulaţiei tramvaielor şi perturbarea traficului pe această linie. Pentru preluarea călătorilor care circulau pe linia de tramvai 41, RATB a introdus o linie navetă de autobuze, 641.

Circulaţia a fost reluată la ora 8.50, linia navetă continuând să funcţioneze până la reintrarea în graficele programate.

ACCIDENT pe linia tramvaiului 41. Potrivit reprezentanţilor RATB, o persoană aflată în stare de ebrietate a căzut din tramvai.

"A fost un blocaj de 45 de minute. În acest moment (9.15) circulaţia a revenit la normal. Un călător băut a căzut dintr-un vagon al tramvaiului 41", au declarat reprezentanţii RATB pentru RomaniaTV.net.

Potrivit unui martor ocular, sute de persoane au coborât din tramvai şi au plecat pe jos spre serviciu.

O ambulanţă SMURD s-a deplasat la faţa locului. Călătorul care a căzut din tramvai a fost transportat la spital.

Etichete: accident, linia 41, tramvai

0/4 COMENTARII
zzz
11 Feb 22:01
+0
VOTURI
-0
intr-o tara normala, vatmanii ar fi trebuit sa anunte calatorii sa coboare in ultima statie disponibila... dar Romania nu e normala asa ca tramvaiele se opreau unul in spatele celuilalt iar calatorii trebuiau sa sara gardul si sa se strecoare prin masinile din trafic. Pentru chestia asta RATB-ul ar trebui amendat serios.
BANI BANI BANI
11 Feb 15:02
+0
VOTURI
-0
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : posturidemunca.ema@gmail.com
Maximus
11 Feb 13:05
+0
VOTURI
-0
Deci nu a fost niciun ACCIDENT.
aronF
11 Feb 11:26
+0
VOTURI
-0
beat din zorii zilei, lasa sa se sature de bautura

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE