Două accidente în București, sâmbătă dimineațaDouă accidente au avut loc în București, în această dimineață. Unul dintre ele a avut loc pe DN1, în zona Ikea din Băneasa, fiind implicate mai multe mașini. Al doilea accident a avut loc în zona Academiei de Poliţie. 

ACCIDENT pe Podul Ikea. Mai multe masini implicate
ACCIDENT pe Podul Ikea. Mai multe maşini implicate

Accidentul din zona Ikea a avut loc după ce un autoturism Peugeot care venea spre Bucureşti a sărit bordura şi a acroşat mai multe maşini care ieşeau din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere, între 3 şi 5 masini au fost implicate în coliziune, însă nu s-au înregistrat victime.

Un alt accident rutier a avut loc pe DN1, în zona Academiei de Politie. Un autovehicul care circula dinspre Ploiesti catre Bucuresti a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a intrat pe contrasens unde s-a oprit, potrivit politistilor.

Un alt autovehicul care circula dinspre Bucuresti a franat pentru a nu intra in autoturismul oprit, moment in care a fost tamponat, in spate, de un alt conducator auto.

Potrivit politistilor, nu au fost victime, din accident rezultând doar pagube materiale. Circulatia pe DN1 nu este blocata.Etichete: accident, accident Bucureşti, accident DN1, accident podul Ikea, accident rutier

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE