ACCIDENT pe Şoseaua Giurgiului. Trei tineri RĂNIŢI după ce au intrat cu maşina într-un stâlpTrei tineri au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp de pe Şoseaua Giurgiului din Capitală. Aceştia au fost duşi la spitalele Bagdasar şi Universitar.

ACCIDENT pe Soseaua Giurgiului
ACCIDENT pe Şoseaua Giurgiului

Accidentul a avut loc în jurul orei 02.00, şoferul autoturismului marca BMW, care mergea pe Şoseaua Giurgiului din direcţia Drumul Găzarului spre strada Luică, intrând cu maşina în stâlp din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, a precizat Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

În maşină se aflau patru bărbaţi cu vârste între 24 şi 28 de ani, trei dintre aceştia, care au rămas încarceraţi, fiind scoşi de echipele de intervenţie venite la locul accidentului. Cei trei răniţi, dintre care unul în stare gravă, au fost transportaţi la spital, doi la Bagdasar-Arseni şi unul la Spitalul Universitar de Urgenţă.

A patra persoană din autoturism a refuzat transportul la spital.

Şoferul maşinii, în vârstă de 24 ani, care avea permis de conducere din aprilie 2016, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, a mai spus purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Etichete: accident Bucureşti, accident soseaua Giurgiului

0/2 COMENTARII
costy67
14 Jan 18:46
+0
VOTURI
-0
Da mă, ăștia șmecheri cu ...BAVARIA MOTOR WAGEN, vă doresc tot binele din lume, si nu uitati, cimitirul e plin de voi ăstia tineri si bengosi.Dumnezeu e mare si va primeste in casa lui. Amin.
Ssvx
14 Jan 17:51
+0
VOTURI
-0
Și-n stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție se pot înregistra în orice clipă tragedii.Care le-au conceput în comunism sau când au fost ele concepute le-au conceput prost.Trebuia să le conceapă de la început generoase în lățime să încapă ca lumea 2 pietoni din sensuri opuse și să aibă ca lumea loc să depășească populația staționată.Nu să fie nevoiți să ieșim în carosabil pentru a depăși populația staționată.Zgârciți la spațiu și criminali comuniștii ăștia sau care le-au proiectat și le-au construit.Să nu mai zic că ”deștepții” care au modernizat Șoseaua Giurgiului au modernizat toate stațiile de tramvai cu excepția celei de la intersecția cu Strada Ștefan Dumitrescu și a celei aferente Pieței Eroii Revoluției.De la Traian Băsescu încoa nicicare nu ne-a scăpat de stațiile alea de tramvai periculoase în cadrul lucrărilor de modernizare.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE