ACCIDENT RALIUL SIBIULUI. Două maşini s-au izbit. Copiloţii, la spitalACCIDENT RALIUL SIBIULUI. Două maşini au ieşit de pe şosea la un viraj din prima probă specială a Raliului Sibiului şi s-au ciocnit, copiloţii Anamaria Popa şi Cătălin Basa fiind răniţi şi transportaţi la spital. Următoarea probă care trebuia să se desfăşoare în zonă a fost anulată.

ACCIDENT RALIUL SIBIULUI. Doua masini s-au izbit. Copilotii, la spital (Foto oradesibiu.ro)
ACCIDENT RALIUL SIBIULUI. Două maşini s-au izbit. Copiloţii, la spital (Foto oradesibiu.ro)

ACCIDENT RALIUL SIBIULUI. Două dintre echipajele din cadrul Raliului Sibiului s-au ciocnit după ce au ieşit în decor, informează organizatorii. Pentru eliberarea zonei s-a acţionat rapid, însă drumul nu a putut fi eliberat în timp util, astfel că directorul organizatoric a decis, pentru siguranţa echipajelor, să anuleze proba Păltiniş, probă specială cu o lungime de 10,20 kilometri.

"Copiloţii ambelor echipaje, Anamaria Popa şi Cătălin Basa, au fost transportaţi la Secţia de Primiri Urgenţe din Cadrul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu pentru mai multe investigaţii. Din fericire, aceştia au confirmat organizatorilor că starea lor nu este gravă. Atât Anamaria Popa, cât şi Cătălin au suferit contuzii uşoare şi îşi doresc să continue probele din a doua zi a Raliului Sibiului 2016, dacă starea maşinilor le va permite", mai spun organizatorii, conform realitatea.net. 

ACCIDENT RALIUL SIBIULUI. Raliul Sibiului 2016 este considerat etapa a doua a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop şi a Campionatului Naţional Rally 2 Dunlop şi este organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

La startul competiţiei s-au aliniat peste 70 de echipaje.

ACCIDENT RALIUL SIBIULUI. 

Etichete: ACCIDENT RALIUL SIBIULUI, copiloti raniti, raliul sibiului, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE