ACCIDENT RATB. Podeaua unui autobuz RATB, găurită de un canal. O persoană a fost rănităPodeaua unui autobuz RATB a fost găurită, în urma unui accident produs miercuri în Capitală. Potrivit martorilor, în momentul în care autobuzul RATB a trecut peste o gură de canal, podeaua mijlocului de transport în comun s-a spart, un călător fiind rănit. 

ACCIDENT RATB. Podeaua unui autobuz RATB, gaurita de un canal. O persoana a fost ranita (Foto tineretului-vacaresti.ro)
ACCIDENT RATB. Podeaua unui autobuz RATB, găurită de un canal. O persoană a fost rănită (Foto tineretului-vacaresti.ro)

Incidentul a avut loc în autobuzul 116 care circula pe Calea Şerban Vodă din Capitală. La un moment dat, când mijlocul de transport în comun a trecut peste o gură de canal, şoferul a auzit un zgomot puternic, iar oamenii au început să ţipe, relatează România TV.

Bărbatul care se afla la volanul autobuzului RATB a oprit imediat şi a observat cum capacul a găurit podeaua autobuzului.

În mijlocul de transport se aflau 20 de persoane. O femeie care stătea exact în mijlocul autobuzului a fost rănită la picior şi a fost transportat de urgenţă la spital. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul, scrie romaniatv.net. 

Etichete: autobuz RATB, autobuz RATB 116, calea serban voda, podea gaurita, RATB

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE