Accident rutier în Capitală. Două persoane au fost RĂNITE GRAVUn accident în care au fost implicate două autoturisme s-a produs marți dimineață, în jurul orei 7,30, la intersecția bd. D. Cantemir cu bd. Mărășești.

Accident rutier in Capitala
Accident rutier în Capitală

Două persoane au fost rănite grav, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit sursei citate, traficul este aglomerat și sunt semafoare defecte la intersecțiile Calea 13 Septembrie cu bd. Libertății, Calea Călărașilor — str. Traian, Calea Știrbei Vodă — str. Luterană și bd. Basarabia — bd. 1 Decembrie 1918.

Etichete: accident rutier Bucureşti, accident rutier mărăşeşti

0/12 COMENTARII
Boc care face Poc
18 Dec 21:26
+0
VOTURI
-0
@tarate-intre-tate, Cutarica, Basescu si RATB sunt unul si acelas comentator. Vedeti orele la care au fost postate comentariile: 13 decembrie la 20:04, 20:05, 20:07 si 20:09.
Ce-i frumos e ca omul scrie ceva, apoi se aproba singur. "Nenea-nenea", ce-a zis doctorul, mai sunt sanse? Sau depinde ce speram, nu?

Iar pentru ultimul Basescu, asta era acum cativa ani. Acum a venit noua primarita, care va cumpara sute de autobuze ecologice, dotate cu scaune electrice si aer conditionat de transpiratie. Votati PSD!
Basescu
14 Dec 17:57
+0
VOTURI
-0
@Cris
Nu asa se spune... ci cam asa: "Datorita conditiilor de trafic". Cel putin cu cuvintele astea justifica RATB absolut orice problema!

Am reclamat intr-o zi ca am stat vreo 40 de minute la intersectia Vatra Luminoasa cu Mihai Bravu sa astept orice troleibuz spre centru, dupa care am plecat eu pe jos, exact pe traseul troleibuzelor. Am ajuns pe jos pana la Scoala Iancului, Foisor etc. si tot nu a venit nici un fel de troleibuz din urma mea. Absolut niciunul!! (asta acum cativa ani) Raspunsul RATB? Exact cel de mai sus: "Datorita conditiilor de trafic...". Dar care trafic? Ca eu m-am uitat de la intersectia Vatra Luminoasa cu Mihai Bravu si nu era nici un trafic pana la Mega Mall (inca neterminat pe vremea aia)! Nu era nici trafic, nici troleibuze pe traseu! Deci asta e "scuza universala" a RATB...
Cris
13 Dec 20:41
+0
VOTURI
-0
@RATB

A nins afara, n-ai vazut? A ramas tramvaiul 1 inzapezit in depou... Tu nu stii ca iarna nu-i ca vara?
RATB
13 Dec 20:09
+0
VOTURI
-0
In concluzie NU SE DORESTE sa se afle ce s-a intamplat azi cu tramvaiul 1 de astepta lumea degeaba prin statii! Mai ales avand in vedere accidentul de ieri, daca s-ar fi aflat si ce-o fi fost azi, se "botea" si mai tare imaginea RATB, deja botita aproape maxim!...
Basescu
13 Dec 20:07
+0
VOTURI
-0
Lasati-l ma nene ca ...se vede ca bietul om sufera! O avea probleme, poate radeau copiii de el cand era mic, acum a ajuns comentator pe site-urile de stiri! (ma refer la omul cu taratele)
Cutarica
13 Dec 20:05
+0
VOTURI
-0
Ce faceti dvs. se numeste abuz... ABUZATI TASTATURA!! :-) Oare pentru a scrie comentarii de ce nu este necesar un carnet si mai ales niste teste (inclusiv psihologice)? (raspunsul pare evident: peste 98% nu ar promova un asemenea examen...)
@tarate-intre-tate
13 Dec 20:04
+0
VOTURI
-0
Nenea-nenea? M-a invatat mama SA NU VORBESC CU PROSTII!!
@ Cu Tărâțe
13 Dec 18:40
+0
VOTURI
-0
Măi „Cu Tărâță”, ți-am mai explicat că oameni normali nu sar de nerăbdare să citească cine și în ce fel a murit. Că tu ai orgasm auzind că a mai murit cineva în cine știe ce fel, e doar problema ta. Și probabil că un psihiatru bun ți-ar rezolva-o, dacă te-ai duce să te cauți.

„În concluzie”, singurul ciudat de aici ești tu. Dacă vrei știri cu morți, dă repede pe ProTV și așteaptă ora 17.
Cutarica
13 Dec 17:49
+0
VOTURI
-0
De ce oare traseul autobuzelor 323 a fost prelungit pana la Posta Vitan, iar tramvaiele liniei 1 circula extrem de prost sau chiar deloc, astazi, marti, 13 decembrie 2016? Oare o fi fost alt incident sau accident in care o fi fost implicat vreun tramvai al liniei 1 si ...poate RATB vrea sa nu ajunga iar la stiri cu ispravile lor? (si musamalizeaza)
Cutarica
13 Dec 16:50
+0
VOTURI
-0
Singura logica ar putea fi ca doar in 2-3 randuri parca era cam prea scurt si atunci au bagat si ei ceva "de umplutura". Alta metoda de "umplere" ar mai fi copy/paste de 2-3 ori la exact acelasi paragraf cu stirea... Se practica si aici si pe Mediafax...

Prin 2005 cand am lucrat eu la ziarul Bursa mai era corectura, se mai verificau textele (si veneau foile rosii-rosii de la corectura, adica articolele initiale erau PRAF!). Acum cred ca si cei de la corectura nu prea mai cunosc limba romana... Cred ca Facultatea de Litere a devenit din ce in ce mai usor de terminat... (sau poate or fi devenit profesorii mai flamanzi dupa spaga?)
Cutarica
13 Dec 15:07
+0
VOTURI
-0
Foarte interesante criteriile dupa care se selecteaza astfel de articole!! Relativ recent a fost un deces (infarct) intr-un tramvai in zona statiei Hepites, dar nu s-a scris nimic. La scurt timp dupa acesta a fost un alt accident pe linia tramvaiului 32, cand a fost grav ranita o mama cu un carucior si un copil mic. (zona Rahova, presupun ca dupa intersectia cu Sebastian) A mai fost un alt accident in zona Serban Voda, unde s-a intervenit cu vreo 3-4 salvari, la fel nu s-a scris nimic. In concluzie sunt cam ciudate si misterioase criteriile dupa care se selecteaza stirile de genul asta: unele aparent banale sunt publicate, altele la care se ajunge la devierea tramvaielor si blocaje imense de trafic sunt "uitate".

Stirea de aici practic este de doar 4 randuri: ca a fost un accident, la ce ora si ca sunt 2 raniti grav. Atat.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE