Accident rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu din CapitalăUn accident rutier s-a petrecut, marţi, pe bulevardul Iuliu Maniu, sensul de ieşire din Capitală. Patru autoturisme au fost implicate, iar o persoană a fost transportată la spital cu răni uşoare. Traficul rutier a fost restricţionat în zonă.

Accident rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala
Accident rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală
Foto: Mediafax

Accidentul s-a produs pe bulevardul Iuliu Maniu, în zona intersecţiei cu strada Mărgelelor, pe sensul de ieşire din Bucureşti.

Din primele cercetări făcute de poliţiştii rutieri a reieşit că două autoturisme s-au tamponat în mers, din impact fiind lovite alte două maşini parcate, au precizat sursele citate. O femeie, ce se afla într-unul dintre autoturismele care s-au lovit iniţial, a suferit răni uşoare şi a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii rutieri au făcut cercetări la faţa locului pentru a stabili cine se face responsabil de producerea accidentului.

Etichete: accident rutier Bucureşti, accident rutier iuliu maniu, bulevardul Iuliu Maniu, trafic bulevard iuliu maniu, trafic iuliu maniu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h