Accident spectaculos filmat la ieşire din Bucureşti: O maşină s-a răsturnat pe o parte şi a DERAPATUn accident spectaculos a avut loc pe DN1, la ieşirea din Capitală, la începutul lunii aprilie. Atunci, o maşină s-a răsturnat pe şosea după ce a lovit un alt vehicul aflat în faţa sa. Un alt participant la trafic a filmat totul şi a postat imaginile pe internet după câteva zile.

Accident spectaculos filmat la iesire din Bucuresti
Accident spectaculos filmat la ieşire din Bucureşti

În imagini se vede cum, din impact, autoturismul se răstoarnă pe o parte şi derapează pe şosea aproape 200 de metri. Acesta a fost la un pas să intre şi pe contrasens. Din fericire, cei din maşină au scăpat doar cu răni uşoare.

Imaginile au fost postate pe trafictube.ro de un participant la trafic. Acesta a atras atenţia ca data şi ora care apar pe filmare nu sunt corecte, accidentul având loc chiar în prima săptămână din aprilie. 

"Data şi ora de pe film nu sunt corecte. Accidentul a avut loc în data de 05.04.2016 pe la ora 16:15.; Am oprit şi am sunat la 112, între timp au oprit multe persoane. Din ce am vazut, cei implicaţi în accident au ieşit din maşini. Poliţia a ajuns după aproximativ 2-3 minute la faţa locului. Pentru cârcotaşi: am trecut pe banda întâi pentru că urma să fac dreapta în cateva sute de metri", a spus şoferul care a filmat totul, cunoscut sub pseudonimul de Daniel2Fast pe trafictube.ro.

 

 

Etichete: accident Bucureşti, accident capitala, accident fimat live, accident otopeni, accident spectaculos, Otopeni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h