Accident spectaculos în Bucureşti: O maşină s-a răsturnat pe carosabil. VIDEOUn accident spectaculos a avut loc luni seară, în Capitală. În urma acestui accident, un autoturism marca Dacia Logan s-a răsturnat pe carosabil.

Accident spectaculos in Bucuresti: O masina s-a rasturnat pe carosabil. VIDEO
Accident spectaculos în Bucureşti: O maşină s-a răsturnat pe carosabil. VIDEO
Foto: captura video Youtube

Accidentul, în care au fost implicate trei autoturisme, o Dacia SuperNova, un autoturism Dacia Logan şi o dubă, a avut loc luni seară, în jurul orei 20.00, pe Calea Griviţei nr. 188. În urma acestui accident, autoturismul marca Dacia Logan s-a răsturnat pe carosabil.

Contactat de reporterii B365.ro, Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei a declarat că în urma acestei tamponări nimeni nu a fost rănit, astfel că şoferii au fost îndrumaţi către Biroul Tamponări - Accidente uşoare Sector 1 pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Imagini de la locul accidentului au fost surprinse de un alt participant la trafic, care le-a postat şi pe trafictube.ro.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident rutier, accident spectaculos, maşină răsturnată, masina rasturnata bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h