ACCIDENT foarte grav: 43 de morţi, după ce un autocar s-a izbit de un tir43 de persoane au murit, în urma unui grav accident rutier petrecut în Afganistan.

ACCIDENT teribil: 43 de morti, dupa ce un autocar s-a izbit de un tir (Foto bzc.ro)
ACCIDENT teribil: 43 de morţi, după ce un autocar s-a izbit de un tir (Foto bzc.ro)

Autocarul circula între capitala Kabul și Mazar-i-Sharif, în nordul țării, și avea 50 de pasageri la bord atunci când s-a ciocnit cu un camion încărcat cu marfă, după care a căzut în albia unui râu.

Un purtător de cuvânt al poliției din provincia Samangan, unde a avut loc accidentul, a declarat că, în momentul impactului, autocarul circula cu viteză mult mai mare decât cea permisă pe un drum îngust și că șoferul a ignorat semnele de circulație, relatează Agerpres.

După impact, autocarul s-a prăbușit de pe un pod, de la o înălțime de peste 15 metri, iar pasagerii au rămas blocați în vehicul. Bilanţul morţilor este de 43 de persoane, printre care şi femei și copii.

Accidentele soldate cu victime sunt un lucru obișnuit pe drumurile afgane, din cauza stării proaste a șoselelor. Peste 3.000 de oameni mor în fiecare an în accidente de trafic în această țară.

Etichete: accident, afganistan, morţi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE