Semafoare defecte, MIERCURI, în două dintre cele mai aglomerate intersecții din Capitală6 accidente rutiere s-au produs, marți, în București. 8 au fost rănite, dintre care una foarte grav. La această oră, în Capitală, mai multe semafoare sunt defecte. 

Accidente in Bucuresti, marti. Mai multe persoane au fost ranite. Semafoare defecte, MIERCURI
Accidente în București, marți. Mai multe persoane au fost rănite. Semafoare defecte, MIERCURI
Foto: bucurestifm.ro

În ultimele 24 de ore, în București au fost înregistrate 6 accidente rutiere, în urma cărora 8 persoane au fost rănite. Dintre acestea, o persoană a fost rănită grav, iar alte 3 rănite uşor, anunță Brigada Rutieră.

SEMAFOARE DEFECTE

Brigada Rutieră anunță că semafoarele din importante intersecții din Capitală nu funcționează:

- Şos Uverturii – str. Dezrobirii;
- Şos. Iancului – Şos. Pantelimon.

"Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de traficul aglomerat, facem conducătorilor de autovehicule următoarele recomandări:
atunci când doresc să traverseze o intersecţie la culoarea verde a semaforului electric, dar este evident că nu vor reuşi din cauza coloanei de autovehicule, să rămână pe loc şi să aştepte eliberarea intersecţiei chiar dacă între timp se va derula încă un ciclu semaforic; procedând astfel vor permite deplasarea celor care rulează pe drumul transversal;
să nu depăşească coloana de autovehicule oprite la semafor şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră;
să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis şi să nu claxoneze inutil", menționează Brigada Rutieră, într-un comunicat remis B365.ro.

"Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi", mai precizează Brigada Rutieră în comunicatul citat.

Etichete: accidente bucuresti, drumuri inchise bucuresti, semafoare defecte București, trafic deviat București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE