Accidente în lanţ în Bucureşti: Un bărbat a murit şi două femei au ajuns la spitalUn bărbat a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, în apropiere de Bucureşti, după ce a pierdut controlul maşinii în care se afla şi s-a izbit de un pom. În decurs de doar câteva ore, alte două accidente au avut loc în Capitală, iar două femei au ajuns la spital.

Mai multe accidente rutiere au avut loc in noaptea de marti spre miercuri, in Bucuresti
Mai multe accidente rutiere au avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în Bucureşti

Primul accident a avut loc în oraşul Pantelimon din judeţul Ilfov. Un şofer a intrat în plin într-un copac de pe marginea drumului şi a murit pe loc. Şoferul mort avea 48 de ani. "Când a ajuns în raza oraşului Pantelimon, şoferul a părăsit partea carosabilă, izbindu-se violent cu partea stângă de un arbore ornamental", a declarat un poliţist, citat de RTV.

Câteva ore mai târziu, un alt accident a avut loc în sectorul 6 din Capitală. O şoferiţă băută a ajuns la spital cu răni uşoare, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism.

La scurt timp, o altã tânãrã a fost implicată într-un accident pe Şoseaua Antiaeriană. Fata circula regulamentar, când a fost lovită din spate de un alt autoturism. Speriată, tânăra a suferit un atac de panică şi a ajuns la spital.

Etichete: accident capitala, accident rutier

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE