Acţionarii mallului Băneasa investesc 1,7 mld. euro în extinderea platformei comercialeBăneasa Developments, compania care operează centrul comercial Băneasa Shopping City, din nordul Capitalei, are în plan investiţii de 1,7 miliarde de euro în extinderea platformei comerciale, în birouri şi rezidenţial, până în 2026.

Baneasa Shopping City
Băneasa Shopping City
Foto: zf.ro

Astfel, planurile de dezvoltare pe termen lung ale societăţii prevăd investiţii de 323 milioane de euro în extinderea platformei comerciale, cu circa 127.000 de metri pătraţi faţă de suprafaţă de peste 80.000 metri pătraţi pe care centrul comercial o deţine în prezent, 302 mil. euro pentru dezvoltarea unor spaţii de birouri şi cca. 1,08 mld. euro pentru proiecte rezidenţiale.

Planurile de dezvoltare pe termen lung ale companiei reprezintă un catalizator pentru investiţii suplimentare de tip greenfield în zonă, rezultând în peste 1,4 milioane de metri pătraţi de suprafaţă utilizabilă, cu o pondere de cca. 76% a proiectului rezidenţial, dând astfel naştere unuia dintre cele mai mari proiecte de tip mixed-use din Europa Centrală şi de Est.

În prezent, dezvoltările de tip mixed-use din Băneasa oferă circa 170.000 de metri pătraţi de suprafeţe utilizabile, cu o pondere de 44% a componentei rezidenţiale.

"Cumulat, proiectul existent şi investiţia de tip greenfield, compusă din zone comerciale, rezidenţial şi birouri, poate produce un impact economic total estimat la circa 6 miliarde de euro în perioada 2017 – 2026", potrivit unui studiu realizat de KPMG pentru Băneasa Developments.

Acelaşi studiu evidenţiază faptul că platforma Băneasa poate genera în următorii zece ani peste 1,9 miliarde de euro în salarii, susţinând peste 30.000 locuri de muncă în 2026.

Băneasa Developments operează în prezent cel mai mare centru comercial din Bucureşti, pe o suprafaţă de peste 80.000 metri pătraţi şi cu 364 de magazine. În ultimii zece ani, compania a investit circa 165 milioane de euro în dezvoltarea zonelor comerciale, care au stat la baza dezvoltărilor ce au urmat în zonele înconjurătoare din nordul Bucureştiului.

Anul trecut, veniturile Băneasa Developments au depăşit 49 de milioane de euro, profitul net situându-se la circa 16 milioane euro.

 

Etichete: actionari mall baneasa, Bucureşti, mall Băneasa, mall baneasa bucuresti

0/3 COMENTARII
carla
11 Oct 15:21
+0
VOTURI
-0
Oferta de împrumut și investiții pentru a începe anul nou 2018

Mă adresez oricărei persoane care are nevoie de acțiunile pe care le acord credite de la 3000 € la 90.000.000 € pentru orice persoană capabilă să o ramburseze cu o rată a dobânzii de 2% la 5% l și un interval de timp cuprins între 1 și 15 ani, în funcție de suma solicitată.
Fac acest lucru în următoarele domenii:

- Imprumut financiar
- Credit imobiliar
- împrumut de investiții
- Credite pentru automobile
- Datoria de consolidare
- Răscumpărarea creditelor
- Credite personale
- Ești blocat.

Dacă sunteți într-adevăr în nevoie, vă rugăm să-mi e-mail pentru mai multe informații.
Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: carlamorino01@gmail.com

email: carlamorino01@gmail.com

email: carlamorino01@gmail.com
TJosephhus
10 Oct 18:13
+0
VOTURI
-0
http://bit.ly/2hiePjo - BrainRush – натуральное средство на основе мицелл, вытяжек и концентратов лекарственных растений с добавлением глицина, биотина и комплекса витаминов В.
Улучшает передачу нервных импульсов и работу всех отделов головного мозга, помогает при нарушениях функции памяти.
BrainRush легко усваивается организмом и начинает действовать максимально быстро, дополнительно воздействует на функции эндокринной, имунной и нервной систем.
Эффективен в любом возрасте.

http://tinyurl.com/yb9h9jty - BRAINRUSH – ЭТО УНИКАЛЬНОЕ СЕРТИФИЦИРОВАННОЕ СРЕДСТВО

Не содержит ГМО Не содержит вредных для здоровья красителей.
Не содержит вредных для здоровья консервантов.
Не имеет противопоказаний.
Запатентованный синергический фитокомплекс.

http://ow.ly/DzTd30e46cE - BRAINRUSH исключительно натуральные компоненты, не наносящие вреда организму.
Активные вещества корневища солодки, шалфея и пустырника пятилопастного повышают устойчивость нервных клеток к кислородному голоданию, активизируют
умственную деятельность, способствует улучшению памяти и сна.
nnnx
05 Oct 20:41
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie de M5 până în 2020 integral!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE