Acțiune a Poliției Rutiere în Capitală. Zeci de amenzi și numeroase permise reținutePolițiștii Brigazii Rutiere au organizat, vineri dimineaţa, în Capitală, o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere.

Actiune a Politiei Rutiere
Acțiune a Poliției Rutiere

În urma acțiunii, care a avut loc în zona Piaţa Muncii, au fost reținute opt permise de conducere și două certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9000 lei.

În cadrul acțiunii s-au urmărit în principal încălcări ale normelor rutiere, precum depășirea coloanei de autovehicule oprite la semafor, depășirile neregulamentare, trecerea pe culoarea roșie a semaforului, neacordare de prioritate sau blocarea intersecției. 

Etichete: actiune politie, brigada rutieră, poliţia rutieră, poliţie, sanctiuni politie

0/4 COMENTARII
nita
07 May 12:25
+0
VOTURI
-0
ha, ha. pai ce mare lucru au facut? cand o sa aplice legile pentru tot domeniul circulatiei, inclusiv parcari aiurea, depasiri vraiste, pietoni calcati pe treceri, stouri ignorate, etc si nu vor tine cont de marca masinii sau pigmentul soferului, mai vorbim de " mari ispravi ". pana atunci, nimic = nimic. pa.
Cris
06 May 17:04
+0
VOTURI
-0
Mor de gat cu broscoii care depasesc coloana ca sunt ei mai smecheri decat restul lumii care o freaca in coloana. Bravo Politia Rutiera! Puneti-i la pamant pe micutzi! Dati-le si un cap in gura!
sandu
06 May 15:50
+0
VOTURI
-0
Da , ce usor e sa dai amenzi ! De ce nu gasiti solutii de fluidizarea traficului in toate arterele din bucuresti unde mereu e aglomeratie ? eventual politisti in intersectii , mai ales in orele de aglomeratie ... dar asa e mai usor
mircea
06 May 15:18
+0
VOTURI
-0
Extraordinar. Nu ar trebui sa faca asta in permanenta?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE