Motocicliștii se strâng la locul unde a murit poliţistul Bogdan GiginaComunitatea cluburilor Moto din România organizează, sâmbătă, 24 octombrie 2015, o acţiune comemorativă pentru poliţistul mort Bogdan Gigina, care făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Poliţistul Bogdan Gigina a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe Ştirbey Vodă în timp ce însoţea coloana oficială a vicepremierului Oprea. 

Actiune comemorativa pentru politistul Bogdan Gigina, mort in coloana oficiala a lui Oprea (Foto stiripesurse.ro)
Acţiune comemorativă pentru poliţistul Bogdan Gigina, mort în coloana oficială a lui Oprea (Foto stiripesurse.ro)

Acţiunea comemorativă a poliţistului Bogdan Gigina va avea loc sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 19, pe Bulevardul Ştirbey Vodă, la locul accidentului. 

Polițistul-motociclist din coloana lui Gabriel Oprea, îngropat vineri

Polițistul Bogdan Cosmin Gigina, care a murit în urma unui accident, marți, căzând cu motocicleta într-o groapă, în timp ce deschidea coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea, este înmormântat vineri.

Motocicliştii din comunitatea Cluburilor Moto din România vor aprinde lumânări şi vor ţine un moment de reculegere de 10 minute, apoi se vor retrage în linişte. 

Adunarea motocicliştilor se va face de la ora 18 pe platoul din faţa Academiei Militare. 

Potrivit organizatorilor, acţiunea nu este un protest, ci un act comemorativ în care motoarele nu vor fi turate şi nici nu se vor face scandări publice. 

Groapa în care a murit polițistul de la Rutieră, ASTUPATĂ. FOTO

Gropile de pe Bulevardul Știrbei din Capitală, în care Bogdan Cosmin Gigina, polițistul care îl escorta pe Gabriel Oprea, a murit, au fost astupate de autorități.

OFICIAL: Poliţistul mort în accidentul de marţi însoţea coloana lui Gabriel Oprea

UPDATE: Poliţia Capitalei a anunţat, oficial, că poliţistul mort făcea parte din coloana oficială vicepremierului Gabriel Oprea. Reprezentanții Poliției susțin că vicepremierul Gabriel Oprea l-a sunat pe Raed Arafat, pentru a solicita intervenția de urgență a medicilor.

Etichete: actiune comemorativa, mort coloana oficiala oprea, politist Bogdan Gigina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h