Acţiune de despistare a persoanelor care rezervă abuziv locurile de parcare din sectorul 3O amplă acţiune de depistare a persoanelor care amplasează ilegal dispozitive pentru rezervarea locurilor de parcare va fi derulată de Primăria sectorului 3, prin Direcţia Generală de Poliţie Locală, începând de joi şi până la sfârşitul lunii februarie.

Loc de parcare
Loc de parcare

Potrivit unui comunicat al administraţiei locale, între orele 6,00 - 22,00, echipe ale Poliţiei Locale Sector 3 vor organiza acţiuni pentru depistarea, identificarea şi sancţionarea contravenţională, ridicarea de pe domeniul public a dispozitivelor şi soluţionarea sesizărilor ce vizează aceste aspecte.

"Prin această acţiune se urmăreşte eradicarea unui fenomen sesizat de locuitorii sectorului 3 şi anume acela de amplasare pe domeniul public a unor dispozitive, cadre metalice sau diverse obiecte, folosite pentru rezervarea locurilor de parcare. În acest sens a fost adoptată Hotărârea CLS 3 nr. 567/27.11.2017, prin care se stabilesc normele pentru buna gospodărire şi înfrumuseţare a sectorului 3. La art. 1 lit. h din hotărâre sunt reglementate toate situaţiile în care amplasarea de cadre metalice sau diferite dispozitive care sugerează rezervarea locului de parcare/ blocarea accesului constituie contravenţie şi sunt sancţionate ca atare", se arată în comunicatul citat.

Etichete: locuri de parcare, parcare, politie sector 3, Sectorul 3

0/2 COMENTARII
TACHE
16 Feb 16:24
+0
VOTURI
-0
Nu au voie. Pe domeniul public nu poti face lucrari sau amplasa obicte/constructii fara autorizatie.
silviu covaci
16 Feb 15:36
+0
VOTURI
-0
ce se intampla cu cei care isi platesc locul de parcare si beneficiaza de el 24 de ore din 24 ?.Au voie sa il blocheze ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE