Acţiune de fluidizare a traficului în zona Valea CascadelorPoliţia Locală Sector 6 şi Brigada Rutieră se ocupă de fluidizarea traficului în zona Valea Cascadelor.

Actiune de fluidizare a traficului in zona Valea Cascadelor
Acţiune de fluidizare a traficului în zona Valea Cascadelor
Foto: Primarie Sector 6

În aceste zile continuă acţiunile desfăşurate de Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 împreună cu Brigada de Poliţie Rutieră privind fluidizarea circulaţiei în zona Valea Cascadelor, informează un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 6.

"La sesizarile cetăţenilor şi ale conducătorilor auto, poliţiştii vor viza atât respectarea zonelor destinate staţionării taximetrelor, cât şi cazurile în care circulaţia este îngreunată de microbuzele particulare staţionate la intrarea/ieşirea din Capitală. Astfel, intervenţiile vor avea rolul de a evita blocajele create de mijloacele de transport particulare (microbuze, autocare, autobuze) care efectuează curse către localităţile limitrofe Bucureştiului. Zona Valea Cascadelor are nevoie de un trafic fluent deoarecere prezintă un punct de acces în Bucureşti, astfel că şoferii trebuie să ţină cont de legislaţia în vigoare. Acţiunile se vor succeda cu periodicitate, pentru creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.", adaugă reprezentanţii primăriei.

Etichete: Sectorul 6, trafic, valea cascadelor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE