Acțiune masivă a polițiștilor și jandarmilor în Bucureşti! A intrat în vigoare ORDONANȚA MILITARĂSute de polițiști și jandarmi au fost în acțiune, luni seara, în Capitală și în țară, pentru a-i verifica pe oamenii care se află pe stradă sau circulă în mașini, după ce au intrat în vigoare prevederile Ordonanței Militare nr. 2.

Politie
Poliţie

Începând de luni seara, românii pot ieşi din casă, între orele 22.00 - 06.00 doar cu un motiv. Potrivit ordonanţei militare nr. 2, cei care ies trebuie să aibă la ei o adeverinţă de la angajator sau o declaraţie pe proprie răspundere, pentru că poliţiştii îi pot opri pentru a-i legitima. 

Cei mai mulți aveau declarația pe proprie răspundere și adeverința, dar unii au spus că nu știau de interdicții, iar alți motivau că au ieșit să cumpere mâncare.

"Mă duceam să îmi iau ceva de mâncare, e închis. Chiar nu am ştiut de legea asta, că nu ai voie să ieşi din casă după ora 22.00. Nu m-am uitat la tv, nu am treabă cu tv", a spus un tânăr din Galaţi, care nu a scăpat de sancţiune.

În intervalul orar 22.00 - 06.00 oamenii pot ieşi din casă doar pentru următoarele motive:

a) deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuinţă/gospodărie şi locul/locurile de desfăşurare a activităţii profesionale şi înapoi;

b) deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesităţile de bază ale persoanelor şi animalelor de companie/domestice, precum şi bunuri necesare desfăşurării activităţii profesionale;

c) deplasarea pentru asistenţă medicală care nu poate fi amânată şi nici realizată de la distanţă;

d) deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/însoţirea copilului, asistenţa persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilităţi ori deces al unui membru de familie;

e) deplasări scurte, în apropierea locuinţei/gospodăriei, legate de activitatea fizică individuală a oamenilor şi nevoile animalelor de companie/domestice.

Pentru a demonstra că ies din casă pentru motivele de mai sus, oamenii trebuie să aibă cu ei o declaraţie pe proprie răspundere sau o adeverinţă de la angajator.

Declaraţia poate fi scrisă „de mână" dacă nu au imprimantă acasă şi trebuie să o prezinte jandarmilor sau poliţiştilor care o cer.

Aceştia au voie să fotografieze documentele oferite de cei legitimați.

Etichete: coronavirus, covid 19, iesit din casa, interdictii, jandarmi, măsuri, poliţie

0/1 COMENTARII
Patricia
25 mar 03:21
+0
VOTURI
-0
Vreau să-i mulțumesc dr. PADMAN un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a ieșit din casă și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre dr. PADMAN și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător soțul meu a revenit a doua zi după vraja, implorându-mă să-l iert și mi-a promis să nu mă mai lase niciodată, mulțumită dr unității pentru vraja reală și, dacă aveți vreo problemă, contactați-l, este sincer.

site web: https://padmanspell.com

Whatsapp +19492293867

E-mail: padmanlovespell@yahoo.com.

https://twitter.com/padman_dr.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE