Acţiune pentru verificarea taxiurilor: 145 de sancţiuni şi 24 de taloane, REȚINUTEBrigada Rutieră a organizat, în perioada 24 - 30 septembrie, o acţiune pentru verificarea legalităţii efectuării transportului public de persoane în regim taxi, în urma căreia au fost reţinute 24 certificate de înmatriculare şi aplicate 145 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 50.700 de lei, pentru abateri de la normele legale.

Taxi BUCURESTI
Taxi BUCUREŞTI
Foto: www.universuljuridic.ro

Potrivit unui comunicat de presă al Brigăzii Rutiere transmis, marţi, au fost verificate peste 170 de autoturisme.

"14 sancţiuni au fost aplicate pentru conducătorii auto care nu deţineau autorizaţie taxi valabilă, dispunându-se măsura complementară a suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pentru o perioadă de 6 luni, prin reţinerea certificatului şi plăcuţelor de înmatriculare", precizează sursa citată.

De asemenea, au fost depistaţi trei taximetrişti care aveau montat un dispozitiv contrafăcut prin intermediul căruia acţionau asupra componentelor aparatului de taxat, majorând astfel preţul transportului.

"Totodată, în 25 de cazuri conducătorii de taxi au fost sancţionaţi pentru lipsa documentelor pe care trebuie să le deţină la bordul autovehiculului, în 20 de cazuri conducătorii de taxi autorizaţi de primăriile din judeţul Ilfov au staţionat în staţiile taxi din Bucureşti, în vederea preluării de clienţi, iar în 15 cazuri au fost aplicate sancţiuni pentru conducătorii auto care nu au avut afişat la interior lista de tarife/ecusonul", se arată în comunicat.

Etichete: amenda taxi, taxi, taxi bucuresti, verificari taxi

0/2 COMENTARII
Tonia
02 apr 01:26
+0
VOTURI
-0
TREBUIE CITIT

Bună ziua tuturor, numele meu este Tonia, vreau să-mi împărtășesc povestea lumii cu privire la modul în care am primit spatele fostului meu soț cu vrăjitorie, am suferit singur cu fiica mea timp de 9 ani, soțul meu ma lăsat și a urmat o altă femeie, am căutat ajutor peste tot Nimeni nu mi-a putut ajuta până în ultima lună am văzut anunțul unei doamne din Germania vorbind despre doctorul Ogundele Acest om este foarte puternic are puterea de a face orice, mi-a adus soțul pentru mine cu vraja lui, am fost atat de fericit si i-am spus ca ii voi impartasi numele in lume pentru ca oamenii sa il cunoasca, Dr. Ogudele mi-a adus sotul care ma lasat timp de 9 ani in doar 24 de ore, acest om este super puternic, vreau să vă informez pe cineva care are relații sau orice fel de problemă, contactați dr. Ogundele și el va ajuta doar la modul în care mă ajută. Iată detaliile sale de contact pentru cei care doresc să-l contacteze pentru soluție Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.
Allison Howarts
04 oct 10:48
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) Vrăjile pierdute de dragoste
3) Vrăjile de divorț
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE