Activităţi sportive organizate pe Kiseleff în weekendVia-Sport-antidotul.ro_
Via-Sport-antidotul.ro_

Traficul de pe bulevard se va opri, iar pe cei zece km² de terenuri de baschet, tenis de masă, tenis de picior, badminton şi fusbal, în acest sfârţit de săptămână, bucureştenii pot participa la antrenamente de escaladă şi vor putea asista la un spectacol de rugby tag. Sâmbătă, începând cu ora 15.00 până la ora 19.45, se vor desfăsura antrenamentele de escaladă, iar între orele 18.30 si 19.30, Federaţia Română de Rugby va oferi o ora de spectacol rugby tag.
Începand cu ora 20.00, timp de o ora, doritorii vor putea participa la o ora de kangoo jumps, iar de la 21.15 – 23.15 – are loc un concurs de escaladĂ cu premii, urmând ca până la miezul nopţii, toţi iubitorii de wall climbing să poată continua exerciţiile de căţărare.
Iubitorii mişcării pe două roţi vor avea de asemenea un loc dedicat - 2 benzi numai pentru ei precum şi biciclete la discreţie.
Program se va desfăşura în perioada 28 iunie-26 august, de vineri seara, începând cu ora 22.00 până duminică după-amiaza, la ora 13.00 (program non-stop). Intrarea este liberă.
La finalul evenimentului, întregul echipament logistic va fi donat mai multor şcoli din Capitală.
Acesta este al treilea an în care Via Sport organizează pe Bulevardul Kiseleff nouă weekend-uri dedicate sportului.In editiile precedente, la evenimentul organizat de Primaria Capitalei in parteneriat cu Eventness, peste o suta de mii de bucuresteni au ales sa faca “sport pe bulevard”.

Etichete: Kiseleff, sport, trafic, Via Sport

0/1 COMENTARII
iulia
28 apr 18:28
+0
VOTURI
-0
http://infoinsider.ro/2012/07/15/via-sport-acces-gratuit-dar-cu-timp-limitat/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE