Actori din Game of Thrones, Arrow, Supernatural și Prison Break, la Comic Con București 2015. FOTOCOMIC CON BUCUREȘTI 2015. Cea de-a treia ediție a EAST EUROPEAN COMIC CON a început, vineri, la București. La conferința de deschidere au participat trei actori cunoscuți din seriale precum ARROW, SUPERNATURAL și PRISON BREAK. Și fanii celui mai urmărit serial al momentului, GAME OF THRONES, vor avea ocazia să-l cunoască pe unul dintre actorii din serial, dar și să facă fotografii pe Tronul de Fier.

COMIC CON BUCUREȘTI 2015. MANU BENNETTROBERT KNEPPER și OSRIC CHAU au participat la conferința de deschidere de la COMIC CON BUCUREȘTI 2015, de vineri, 8 mai. În timpul conferinței, MANU BENNETT a declarat că nu a mai fost deloc până acum în Europa de Est și că este bucuros că a avut ocazia ca, prin intermediul Comic Con, să intre în contact cu culturi diferite.

OSRIC CHAU chiar a lăudat România și a precizat că îi aduce aminte de orașul natal, Vancouver, pentru că este la fel de verde, iar clima este asemănătoare.

ROBERT KNEPPER a declarat că, spre deosebire de colegii săi care nu au mai fost până acum în țara noastră, el a mai fost aici în urmă cu 30 de ani, când a avut filmări în România. Actorul a lăudat evoluția înregistrată de țara noastră și a spus că, având în vedere că în urmă cu 30 de ani România se afla sub regimul comunist, atunci se temea să nu fie filmat sau înregistrat în camera de hotel.

În 2007, când filma în Bulgaria pentru pelicula Hitman, Robert Knepper a povestit că, în 1985, un agent CIA i-a spus că singura țară mai rea decât România este Bulgaria.

COMIC CON BUCUREȘTI 2015EAST EUROPEAN COMIC CON 2015. Întrebat dacă a primit scrisori din partea celor aflați după gratii, Robert Knepper a precizat că se aștepta să primească scrisori de dragoste sau de amenințare, dar a primit doar scrisori în care cei aflați în penitenciare își exprimau respectul și admirația pentru rolul pe care l-a interpretat.

După conferința de presă, cei trei actori au vizitat standurile de la COMIC CON.

Cât costă să-i întâlnești pe actorii preferați la COMIC CON

MANU BENNETT, actorul renumit pentru rolul lui Crixus din serialul SPARTACUS, dar și pentru rolul Slade Wilson din ARROW, serial în care îl întruchipează pe legendarul personaj de benzi desenate Deathstroke, se va întâlni cu fanii săi la COMIC CON BUCUREȘTI 2015, în toate cele trei zile ale evenimentului. Pentru o fotografie cu Manu Bennett fanii trebuie să plătească 80 lei, iar pentru un autograf trebuie să scoată din buzunar 60 de lei. Cei care vor să primească și autograf și să facă și fotografie cu actorul trebuie să achite 125 lei.

ROBERT KNEPPER, actor devenit cunoscut după ce a interpretat rolul lui "T-Bag" din serialul PRISON BREAK, îi va întâmpina pe fanii săi la Comic Con, în toate cele trei zile ale evenimentului. Pentru o fotografie fanii trebuie să plătească 70 lei, 55 de lei pentru un autograf și 115 lei pentru o fotografie și un autograf.

JOHN NOBLE, actorul cunoscut pentru rolul lui Walter Bishop din serialul FRINGE, dar și pentru rolul lui Denethor din LORD OF THE RINGS, îi așteaptă pe fani sâmnbătă și duminică. Prețurile biletelor sunt următoarele: 75 lei pentru o fotografie, 60 lei pentru un autograf și 120 lei pentru un pachet format din fotografie și autograf.

OSRIC CHAU care a interpretat rolul lui Kevin Tran în serialul SUPERNATURAL va face fotografii cu fanii contra sumei de 60 lei, va oferi autograf pentru 48 lei, iar un pachet format din fotografie și autograf costă 100 lei.

KRISTIAN NAIRN, actorul care interpretează rolul lui Hodor în serialul GAME OF THRONES va face fotografii cu fanii contra sumei de 35 lei, va oferi autograf pentru 30 lei, iar o fotografie și un autograf de la acest actor costă 55 lei.

DAN STARKEY, actorul cunoscut pentru rolul lui Strax din serialul DOCTOR WHO se va întâlni cu fanii săi sâmbătă. O fotografie cu acest actor costă 30 lei, un autograf costă 25 lei, iar un pachet format din fotografie și autograf costă 50 lei.

COMIC CON BUCUREȘTI 2015EAST EUROPEAN COMIC CON 2015. Pachetele sunt limitate la 500 de fotografii, 300 de autografe și 250 de abonamente pentru fotografie și autograf pentru fiecare actor în parte, exceptând sesiunile foto și de autografe oferite de Dan Starkey, unde biletele sunt limitate la 100 de fotografii, 100 de autografe și 100 de pachete formate din autografe și fotografii.

Vizitatorii de la COMIC CON vor putea face și fotografii de pe tronul de săbii din GAME OF THRONES, vor putea trage cu arcul într-un joc inspirat din GAME OF THRONES și vor putea participa la sesiuni de gaming. Accesul la toate aceste activități este gratuit.

Tot la COMIC CON BUCUREȘTI 2015 vizitatorii vor putea achiziționa postere, costume și diferite obiecte inspirate din benzile desenate, filme celebre sau jocuri video. De asemenea, pasionații vor putea participa la concursurile organizate în cadrul evenimentului, precum concursurile de costume, concursurile de tip Quiz, unde participanții trebuie să demonstreze că au cele mai vaste cunoștințe în materie de jocuri video, benzi desenate și fime artistice sau seriale, sau competițiile de gaming.

Dacă la prima ediție au fost 9.300 de vizitatori, iar la cea de-a doua au venit 22.000 de persoane, organizatorii se așteaptă la 30.000 - 35.000 de vizitatori la cea de-a treia ediție a COMIC CON BUCUREȘTI 2015. Investiția totală în EAST EUROPEAN COMIC CON 2015 se ridică la 250.000 de euro.

Accesul la EAST EUROPEAN COMIC CON 2015 este permis vineri între orele 16.00 - 21.00, sâmbătă de la 10.00 la 20.00 și duminică de la 10.00 la 19.00. Evenimentul este organizat în pavilioanele C1, C2, C3 și C5 de la Romexpo.

COMIC CON BUCUREȘTI 2015EAST EUROPEAN COMIC CON 2015. Abonamentul care asigură accesul pe perioada celor trei zile de EAST EUROPEAN COMIC CON 2015 costă 79 lei, biletele care asigură accesul în prima zi de eveniment se vând cu 25 lei, cele care asigură accesul sâmbătă costă 35 lei, iar biletele pentru duminică se vând cu 30 lei.

Etichete: actori, bilete, Comic Con, comic con 2015, East European Comic Con, East European Comic Con 2015, Game of Thrones, pret bilete, Supernatural, Urzeala Tronurilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h